Ο Κωστής Μαραβέγιας υποδέχτηκε χθες Παρασκευή 5 Νοεμβρίου τον Πάνο Μαζουράκη στο πλατό της εκπομπής «Δυνατά». Οι δύο καλλιτέχνες τραγούδησαν και συζήτησαν για όσα έχουν ζήσει μαζί στο παρελθόν. Φυσικά, ο παρουσιαστής της εκπομπής είχε ετοιμάσει απολαυστικά παιχνίδια, προκειμένου να χαρίσει στιγμές διασκέδασης στον καλεσμένο του.

Ένα από αυτά τα παιχνίδια ήταν ένα είδος ψυχανάλυσης, βλέποντας παλιές φωτογραφίες. Όμορφα στιγμιότυπα από την εποχή που οι δυο τους μοιράστηκαν μαζί τη σκηνή εμφανίστηκαν στην οθόνη και τότε ο Κωστής Μαραβέγιας ζήτησε το σχόλιο του Πάνου Μουζουράκη λέγοντας του:

«Μίλα μου για αυτό το απρόοπτο Πελοποννησιακό tour, που δεν πληρώθηκες ποτέ».

«Είχε μόλις κυκλοφορήσει το «Φίλα με ακόμα», το οποίο έχει δέσει τη φιλία και την έχει κάνει ουσιαστικά μουσική πραγματικότητα. Εγώ προτείνω στον Κωστή να συνεργαστούμε, να κάνουμε κάτι μαζί. Άνοιγα εγώ τη συναυλία και την έκλεινε ο Κωστής. Αυτό είναι το κοντινότερο που έχουμε φτάσει σε συνεργασία επί σκηνής μέχρι και σήμερα», ανέφερε ο Πάνος Μουζουράκης.

«Και τι έμμελε μετά από πέντε συναυλίες; Να μην πληρωθούμε ποτέ. Δεν πήραμε τίποτα παιδιά. Είπαμε είναι καρμικό, κάποιος δεν μας θέλει, μαζί θα πεινάσουμε», ανέφερε ο Κωστής Μαραβέγιας.