Ο Κώστας Τσιμίκας πάει φέτος από το καλό στο καλύτερο και έχει κερδίσει την εκτίμηση τπου Γιούργκεν Κλοπ και των φίλων της Λίβερπουλ.

Γι’ αυτό το λόγο και ο Γερμανός τεχνικός του έδωσε φανέλα βασικού στο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο ματς του Κυπέλλου. Ο «Τσίμι» φρόντισε να… βγάλει ασπροπρόσωπο τον προπονητή του με τη μεστή εμφάνιση που πραγματοποίησε.

Ήταν γεμάτη από κάθε άποψη και μόνο στα… ψιλά δεν πέρασε η απόδοση του Έλληνα ακραίου αμυντικού! Κάτι που φαίνεται και από τα νούμερα που κατέγραψε η στατιστική υπηρεσία για εκείνον!

Μάλιστα, ο Τσιμίκας βοήθησε τα μέγιστα, ώστε να έρθει η πρόκριση με σκορ 1-0. Στην αρχή απείλησε με ένα μακρινό σουτ, όπου για λίγο η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, ενώ στο γκολ του Ντιόγκο Ζότα ήταν εκείνος που έδωσε την ασίστ!

Γεγονός είναι ότι ο Τσιμίκας κερδίζει πόντους στους “κόκκινους” και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ-ιδιαίτερα από την Ιταλία- που ετοιμάζουν να καταθέσουν πρόταση στη Λίβερπουλ για να τον αποκτήσουν. Ο Κλοπ πάντως, προς το παρόν, δεν είναι διατεθειμένος να δώσει τη συγκατάθεσή του για τη μεταγραφή του Έλληνα μπακ.