Σε μείζον κοσμικό γεγονός εξελίσσεται η βάφτιση του παιδιού του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουλίου στην Πάτμο!

Το γεγονός συμπίπτει με τα δύο χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία και για το λόγο αυτό θα επιδιωχθεί η παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων επωνύμων καλεσμένων ούτως ώστε να προσλάβει χαρακτήρα πανηγυρικό και να προμοταρισθεί μέσα από τα ΜΜΕ.

Ήδη την ώρα τούτη δημιουργείται η λίστα των καλεσμένων για τη βάφτιση Κικίλια – Μπαλατσινού, που θα αποτελείται από ένα ευρύ φάσμα προσωπικοτήτων, από υπουργούς δηλαδή και βουλευτές έως κομμωτές, στυλίστες και τηλεοπτικές περσόνες από τα πρωινάδικα και όχι μόνο.

Οι πληροφορίες λένε πως ο Βασίλης Κικίλιας έχει αναλάβει την καταγραφή των προσκλητήριων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα, εκδότες, δημοσιογράφους και η Τζένη Μπαλατσινού τις προσκλήσεις των κοσμικών – μαϊντανών , της τηλεόρασης και του θεάτρου.

Στο πανέμορφο νησί της Αποκάλυψης λένε ότι τέτοιο κοσμικό γεγονός έχει πολλά χρόνια να πραγματοποιηθεί και μάλιστα το προσομοιάζουν με εκείνο που είχε γίνει το 1995 επί Ανδρέα Παπανδρέου και Μιμής!