Στις αρχές του μήνα και συγκεκριμένα στις 13 Αυγούστου μια οικογένεια δέχθηκε επίθεση από αγέλη άγριων σκυλιών. Ο πατέρας της οικογένειας, ο Σταμάτης Καπετάνιος πήρε τους δυο γιους του και την ανιψιά του για να δουν από κοντά το ηφαίστειο στο Σουσάκι Κορινθίας.

Λίγα μέτρα πριν φτάσουν στον προορισμό τους δέχτηκαν επίθεση από αγέλη 15 αδέσποτων σκύλων, που όρμησαν να τους κατασπαράξουν. Αρχικά τα σκυλιά επιτέθηκαν στα δύο από τα τρία παιδιά και ο Σταμάτης Καπετάνιος όρμησε πάνω τους για να τα διώξει και να προστατεύσει τα παιδιά. Στη συνέχεια τα σκυλιά όρμησαν καταπάνω του.

«Είδα τα σκυλιά να δαγκώνουν τα παιδιά και πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις να τα σώσω. Έβγαλα από το σακίδιο που κουβαλούσα τα μπουκάλια με το νερό και άρχισα να τα πετάω με δύναμη καταπάνω τους. Αμέσως μετά, τα σκυλιά έπεσαν πάνω μου να με φάνε. Με έριξαν κάτω και με δάγκωναν παντού, στο πρόσωπο και το σώμα, πίστεψα πως θα πεθάνω», δήλωσε ο ίδιος στο protothema.gr.

Και συνεχίζει: «Εκείνη την ώρα στράφηκα και κοίταξα τα παιδιά, που τρομοκρατημένα παρακολουθούσαν τη σκηνή. Και πήρα δύναμη, κατάφερα να σηκωθώ και να αρχίσω να παλεύω ξανά. Με έριξαν δεύτερη φορά κάτω. Δεν ξέρω να σας πω πού βρήκα το σθένος να παλέψω για τη ζωή μου, ωστόσο κατάφερα να τα απομακρύνω».

Ο 50χρονος αιμόφυρτος, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα του, πήρε τα παιδιά, που, επίσης έφεραν τραύματα από τις δαγκωνιές, και πήγε στο αυτοκίνητό του. Οδηγώντας με το ένα χέρι και προσπαθώντας να καθησυχάσει τα παιδιά, μετέβη στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Στα παιδιά έγιναν ράμματα και τα άφησαν να φύγουν. Ο ίδιος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ΚΑΤ, καθώς, μεταξύ άλλων, είχε υποστεί σοβαρότατες βλάβες στο αυτί και έπρεπε άμεσα να χειρουργηθεί. Του έκαναν 100 ράμματα και πλέον έχει βγει από το νοσοκομείο.

Έχει ήδη καταθέσει μηνυτήριες αναφορές ενώ το θέμα δημοσίευσε σήμερα και η βρετανική Daily Mail.

epithesi_skylou_xr
epithesi_skylou__7_
epithesi_skylou__8_

 

epithesi_skylou__2_