Αντιπαράθεση σε υψηλούς τόνους σημειώθηκε ανάμεσα στον υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, και τον δημοσιογράφο και πρώην βουλευτή της Ν.Δ., Μπάμπη Παπαδημητρίου και η συνέχεια δόθηκε στα social media

«Ο κ. Παπαδημητριου αναλυτής-σχολιαστής και αφ’ υψηλού κριτής των πολιτικών στους οποίους εντάχθηκε αλλά δυστυχώς δεν επανεξελέγη , έχει μπερδευτεί» αναφέρει στην ανάρτησή του στο facebook ο Βασίλης Κικίλιας, για την επίθεση την οποία νωρίτερα, κατήγγειλε ότι δέχθηκε από εκείνον ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.

«Νομίζει ότι μπορεί να απαξιώνει και να ειρωνεύεται ακόμη και επι προσωπικού, χωρίς αντίλογο με την υπεροψία διορισμένου κήνσορα. Κι όταν συμβεί να του απαντούν πρόσωπο με πρόσωπο καταφεύγει σε συκοφαντίες: Η υπεροψία δίνει τη θέση της στην δειλία και το ασύστολο ψέμα» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Βασίλης Κικίλιας.

Κόντρα Κικίλια – Παπαδημητρίου σε πολλά επεισόδια-1

Νωρίτερα, ανάρτηση είχε κάνει και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο οποίος υποστηρίζει ότι «υπήρξε θύμα σωματικής σκοπούμενης βίας»!

Όλα ξεκίνησαν στο στούντιο του ΣΚΑΪ το πρωί της Δευτέρας. Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπης Παπαδημητρίου, αποκάλεσε τον Βασίλη Κικίλια «μπασκετμπολίστα – υπουργό» προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κυρίου Κικίλια.

Και ενώ η κόντρα έμοιαζε να τελείωσε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, έκανε μια ανάρτηση αργότερα στην οποία ανέφερε ότι δέχθηκε επίθεση από τον Βασίλη Κικίλια.

Μπ. Παπαδημητρίου: Ο Κικίλιας με απείλησε, με έβρισε, κινήθηκε επιθετικά προς το μέρος μου, συνάδελφος μπήκε ανάμεσά μας

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου σε ανάρτησή του στο Facebook κατήγγειλε ότι στο διαφημιστικό διάλειμμα, στα παρασκήνια της εκπομπής, υπήρξε έκρηξη του Βασίλη Κικίλια. Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι ο υπουργός τον απείλησε και τον έβρισε, ενώ σημειώνει ακόμη ότι «κινήθηκε προς το μέρος μου επιθετικά, αναγκάζοντας συνάδελφο δημοσιογράφο να σπεύσει ανάμεσά μας για να εμποδίσει αυτό που όλοι φοβήθηκαν», έγραψε.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μπάμπη Παπαδημητρίου

«Υπήρξα, σήμερα το πρωί, πίσω από τις κάμερες, θύμα απειλών, ύβρεων και σωματικής σκοπούμενης βίας από τον Βασίλη Κικίλια.

Με αφορμή σχόλιό μου για την εκμετάλλευση, που συστηματικά κάνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προβεβλημένων και συμπαθών προσωπικοτήτων, στη συγκεκριμένη περίπτωση του εξαιρετικού μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά, ο παρών στο στούντιο υπουργός -μπασκετμπολίστας στα νιάτα του-, όταν έπεσαν οι διαφημίσεις, εκτός αέρα δηλαδή, κατευθύνθηκε προς το μέρος των δημοσιογράφων με άγριες διαθέσεις.

Αμέσως και σε απειλητικό τόνο, με κατηγόρησε ότι προσβάλλω τους αθλητές και μου ζήτησε να μη τους πιάνω στο στόμα μου. ”Κάτι παρεξήγησες”, του είπα, ”και λυπάμαι γι’ αυτό”. Συνέχισε όμως: ”Τι είσαι; Ενα τίποτα” και άλλα ακατανόητα φώναζε ενόσω όλοι οι παριστάμενοι προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν.

Δεν σταμάτησε εκεί. Κινήθηκε προς το μέρος μου επιθετικά, αναγκάζοντας συνάδελφο δημοσιογράφο να σπεύσει ανάμεσά μας για να εμποδίσει αυτό που όλοι φοβήθηκαν.

Τίποτε δεν ήταν αρκετό για να συγκρατήσει τον μαινόμενο υπουργό “Προστασίας”. Οταν οι κάμερες άνοιξαν και πάλι, μόνος πλέον στο στούντιο, έκανε μια βαρύγδουπη δήλωση (την οποία φρόντισε να διανείμει εντός δεκαλέπτου), όπου με χαρακτηρίζει ”τυχάρπαστο πολιτικό και δημοσιογράφο, που τρέχει να πάρει αυτόγραφο και μια φωτογραφία με κάποιο από αυτά τα παιδιά” και ταυτόχρονα με ύβρισε λέγοντας πως είμαι σαν κι αυτούς που ”δεν έχουν κολλήσει ένσημα ποτέ στη ζωή τους”.

Πρόκειται για απαράδεκτη, αναίτια, βίαιη και προσβλητική συμπεριφορά. Ένας υπουργός που υβρίζει δημοσιογράφο, για να παραλείψω τα υπόλοιπα, δεν μπορεί να περνά απαρατήρητο. Είναι καθήκον και δικαίωμά μου να σχολιάζω ελεύθερα και είναι δική του η επιλογή να κρύβεται πίσω από τη διαστρέβλωση των πραγματικών γεγονότων.

Διαβάστε ακόμη: