Ώρες αγωνίας ζει μία οικογένεια στην Κοζάνη, καθώς ο 78χρονος πατέρας εξαφανίστηκε ενώ βρισκόταν σε εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη.

Οι φίλοι του τον είδαν για τελευταία φορά στην πλατεία Ταξίμ και έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη του.

Οι τουρκικές αρχές προσπαθούν να τον εντοπίσουν μέσα από κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή, ενώ έχει δοθεί και σήμα στην Ιντερπόλ.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο 78χρονος αγνοείται από το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης.

Κωνσταντινούπολη: Τι λένε οι άνθρωποι που τον είδαν πριν εξαφανιστεί

Οι φίλοι του με τους οποίους ήταν μαζί σε εκδρομή συνταξιούχων στην Κωνσταντινουπολη τον είδαν για τελευταία φορά στην πλατεία Ταξίμ. Τους είπε ότι θέλει να επιστρέψει στο ξενοδοχείο και έφυγε μόνος του.

Στη συνέχεια όμως, οι φίλοι του αντιλήφθηκαν ότι δεν είχε φθάσει στον προορισμό του και σήμανε συναγερμός.

Ειδοποιήθηκαν οι τουρκικές αρχές αλλά και το Ελληνικό Προξενείο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι νεότερο.

Η κόρη του 78χρονου μιλώντας στο Star, είπε ότι είναι ένας υγιέστατος άνθρωπος, και πως ευελπιστούν να βρεθεί και να είναι καλά. Η εξάφανισή του δεν έχει καμία εξήγηση και οι άνθρωποι ζουν ένα πραγματικό θρίλερ.

Όπως αναφέρει με ανάρτηση στο Facebook η κόρη του, Ντίνα:

«Ο μπαμπάς μου εξαφανίστηκε στην Κωνσταντινούπολη κοντά στην πλατεία Ταξίμ την Πέμπτη το απόγευμα. Ονομάζεται Δημήτρης (Μήτσος) Παπαδημητρίου, είναι 78 χρονών και έχει ύψος 1,66. Την μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινη μπλούζα.

Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα 6945413113, 6980375424, 6932368071 ή στην αστυνομία! Σας παρακαλούμε κοινοποίηστε το για να το δει περισσότερος κόσμος. Έχουν ενημερωθεί όλες οι αρμόδιες αρχές».

Διαβάστε ακόμη: