Τις καλύτερες μέρες της καριέρας του διανύει ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, ο οποίος έδωσε ιστορική πρόκριση στον Ολυμπιακό στους «4» του Conference League απέναντι στη Φενέρ, στην διαδικασία των πέναλτι.

Ο νεαρός κίπερ των Πειραιωτών, όπως είναι φυσικό τράβηξε τα βλέμματα πάνω του με τις 3 αποκρούσεις στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι και αποθεώθηκε από τον κόσμο στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Κάπως έτσι, το όνομά του φαίνεται πως τοποθετήθηκε στην μεταγραφική λίστα της πορτογαλικής Μπράγκα.

Η πορτογαλική εφημερίδα A Bola ισχυρίζεται με σημερινό της ρεπορτάζ πως ο 21χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπράγκα. Η ομάδα από την Ιβηρική εξετάζει σοβαρά τον φάκελο του Τζολάκη. Θέλει να τον αποκτήσει και να τον προσθέσει στο δυναμικό της ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Τζολάκης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, το οποίο ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Οι Πειραιώτες καλούνται να… τρέξουν τις διαδικασίες και να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με τον παίκτη. Σε διαφορετική περίπτωση ο Τζολάκης θα αποχωρήσει ως ελεύθερος και θα κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Διαβάστε ακόμη: