Για επιστροφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην τηλεόραση έκανε λόγο η Ιωάννα Σιαμπάνη σε πρόσφατες δηλώσεις της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» ανέφερε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ότι: «Προτιμώ την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην παρουσίαση του My Style Rocks, της έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια, είναι άλλη η σχέση μας. Ήταν πολύ καλή σε αυτό το ρόλο, όπως και σε ότι άλλο έχει κάνει στην τηλεόραση. Στα σχέδιά της είναι να επιστρέψει στην τηλεόραση και σε ό,τι κάνει θα είναι καλή. Εκτιμώ ότι θα κάνει κάτι διαφορετικό και όχι κάτι που την έχουμε συνηθίσει».

Ιωάννα Σιαμπάνη -Τζίμης Σταθοκωστόπουλος

 

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα επικριτικά σχόλια που δεχόταν, ενώ ήταν έγκυος.

«Όταν ήμουν έγκυος, πολλές φορές μου είχαν γράψει αρνητικά σχόλια στα social, όπως “βάλε μέσα την κοιλιά σου”. Όταν θήλαζα σε δημόσιο χώρο, μου έγραφαν “γιατί θηλάζεις έξω;”. Περνώντας από το My Style Rocks έμαθα να ζω με τα αρνητικά σχόλια και να μη με επηρεάζουν» είπε συγκεκριμένα.

Κλείνοντας, η Ιωάννα Σιαμπάνη δήλωσε για τον νονό του γιου της, Νίκο Οικονομόπουλο: «Ο σύζυγός μου και ο Νίκος συζήτησαν και αποφάσισαν να βαφτίσει το μωρό μας. Ο Νίκος ήταν από τους πρώτους που είδαν το μωράκι μας. Ήρθε στο νοσοκομείο με τον πνευματικό του και έδωσαν στο μωρό μας την ευχή, όταν ήταν τριών ημερών».

Διαβάστε ακόμη: