Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2Night Show» του ΑΝΤ1 μίλησε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ με την ηθοποιό να δίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ έγινε ευρέως γνωστή από την σειρά «Λαβ Σορρυ» όπου πρωταγωνιστούσε με τον Τάσο Χαλκιά. Έκτοτε έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές πετυχημένες σειρές αλλά και θεατρικές παραστάσεις.

Μία από τις παραστάσεις που πρωταγωνιστούσε ήταν τα «Κόκκινα Φανάρια» όπου εμφανίστηκε στη σκηνή με σέξι εσώρουχα και χωρίς σουτιέν.

Η γυμνή εμφάνιση στη σκηνή

Για την συγκεκριμένη σκηνή μίλησε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» λέγοντας χαρακτηριστικά το εξής:

«Θεωρώ φυσιολογικό το γυμνό ημίγυμνο σώμα, θεωρώ λάθος τις ιδέες που βάζει ο καθένας στο πληκτρολόγιο στο σκοτάδι.

Δεν θα μπω στη λογική αυτουνού γιατί στο σκοτάδι μέχρι εδώ που φτάσαμε έχουμε δημιουργήσει προβλήματα. Αν το απαιτεί ο ρόλος θα το βγάλω το σώμα, δεν θα το δείξουμε φάτσα φόρα για κρέας».

Έχω εμφανιστεί γυμνή στο θέατρο στα Κόκκινα Φανάρια και ο μακαρίτης ο πατέρας μου πόσες φορές ήρθε να με χαρεί και έκλεινε τα μάτια του.

Αυτό είναι δουλειά γιατί δεν γυμνώνουμε μόνο το σώμα μας, οι ηθοποιοί γυμνώνουμε και τη ψυχή μας που είναι χειρότερο πράγμα, δηλαδή το να κάνεις έρωτα και να το δείχνεις στην κάμερα είναι ακόμα πιο δύσκολο από το γυμνό».

Γιατί η Κωνσταντίνα Μιχαήλ απέχει από την τηλεόραση;

Στην συνέχεια η ηθοποιός αναφέρθηκε στην απόφασή της να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

«Δεν απείχα μόνο εγώ. Έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή σταματάμε, η showbiz δεν έχει κάτι σταθερό. Δεν είμαστε δημόσιο. Κάποια στιγμή σε βαριέται ο άλλος και βαριέσαι κι εσύ. Λες να κάνεις κάτι άλλο και σταματάς. Σταμάτησα κι εγώ. Όλοι σταματάμε. Δεν θα μιλήσουμε για αυτά που σταματάμε αλλά για αυτά που συνεχίζουμε.

Υπάρχει ένα διαφορετικό πρίσμα που βλέπω τα πράγματα. Στην Ελλάδα, δεν υπάρχει σταθερά πουθενά κι είμαστε όλοι πολεμιστές και survivors. Βγαίνεις από το σπίτι σου και δεν ξέρεις τι θα σου βγει. Περνούν οι χρονιές κι από εκεί πέρα που είσαι ψηλά, κατρακυλάς. Άντε να ανέβεις ξανά», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφερόμενη στην απιστία, δήλωσε πως δεν ξέρει αν θα την συγχωρούσε αλλά θεωρεί πως «αν ο άνθρωπός σου σε αγαπάει και είναι ο άνθρωπός σου, ας κάνει μία απιστία. Ανανεώνει τις σχέσεις».