Ο Ιρλανδός Κόνορ ΜακΓκρέγκορ σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε η SafeBettingSites.com, είναι ο αθλητής με την υψηλότερη αμοιβή στον κόσμο. Ο βασιλιάς του MMA φαίνεται να έχει κέρδη από διαφημίσεις, αλλά και από επενδύσεις πέρα από τους αγώνες στους οποίους λαμβάνει μέρος. O ίδιος έχει κερδίσει αρκετά χρήματα από το ουίσκι, το οποίο παράγει.

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ μπορεί να μην περνά την καλύτερη περίοδό του στο οκτάγωνο, αλλά τα λεφτά που βγάζει έξω από αυτό είναι αρκετά. Ο Ιρλανδός βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με 180 εκατομμύρια δολάρια από τα οποία τα 158 προέρχονται από τις εξωαγωνιστικές του δραστηριότητες με το δικό του ουίσκι να αποτελεί τη Νο1 πηγή εσόδων για εκείνον.


Δεύτερος είναι ο Λιονέλ Μέσι ο οποίος σε σχέση με την περσινή λίστα ξεπέρασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Τους δυο τους πλέον τους χωρίζουν δέκα εκατομμύρια δολάρια με τον Αργεντινό να προσθέτει στον λογαριασμό του 130 εκατομμύρια και τον Πορτογάλο 120 εκατομμύρια δολάρια. Την τετράδα συμπληρώνει ο Ντακ Πρέσκοτ ο οποίος προσθέτει στο εισόδημά του περίπου 107,5 εκατομμύρια ευρώ.

Στις υπόλοιπες θέσεις της δεκάδας βρίσκονται οι ΛεΜπρόν Τζέιμς, Νεϊμάρ, Φέντερερ, Χάμιλτον, Μπρέιντι και Ντουράντ.

Η λίστα των αθλητών με τα περισσότερα έσοδα

1. Κόνορ ΜακΓκρέγκορ (MMA) – 180 εκατομμύρια δολάρια

2. Λιονέλ Μέσι (Ποδόσφαιρο) -130 εκατομμύρια δολάρια

3. Κριστιάνο Ρονάλντο (Ποδόσφαιρο) – 120 εκατομμύρια δολάρια

4. Ντακ Πρέσκοτ (NFL) – 107,5 εκατομμύρια δολάρια

5. ΛεΜπρόν Τζέιμς (Μπάσκετ) – 96,5 εκατομμύρια δολάρια

6. Νεϊμάρ (Ποδόσφαιρο) – 95 εκατομμύρια δολάρια

7. Ρότζερ Φέντερερ (Τένις) – 90 εκατομμύρια δολάρια

8. Λιούις Χάμιλτον (Φόρμουλα 1) – 82 εκατομμύρια δολάρια

9. Τομ Μπρέιντι (NFL) – 76 εκατομμύρια δολάρια

10. Κέβιν Ντουράντ (Μπάσκετ) – 75 εκατομμύρια δολάρια