Σε μια ανάρτηση «έκπληξη» προέβη η Κόνι Μεταξά στον προσωπικό της και επίσημο λογαριασμό στο Ιnstagram, με αποτέλεσμα να κάνει τους διαδικτυακούς της φίλους να της ευχηθούν βίο ανθόσπαρτο.

Το εικονίδιο δαχτυλίδι και η… επίσημη εμφάνιση

Ειδικότερα, φήμες πυροδότησε το post της κόρης του Λευτέρη Πανταζή, κι όχι άδικα, με τους followers της να συμπεραίνουν πως παντρεύτηκε ή παντρεύεται ή αρραβωνιάστηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Τη φωτογραφία συνόδευε λεζάντα με εικονίδιο δαχτυλίδι γεγονός που παρέπεμπε σε επισημοποίηση της σχέσης τους, αν και στις περισσότερες αναρτήσεις της είναι φειδωλή στο caption που γράφει.

Πληθαίνουν οι κοινές τους φωτογραφίες αλλά διατηρούν χαμηλό προφίλ

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Κόνι Μεταξά παρέστη σε γάμο – βάφτιση και δημοσίευσε φωτογραφίες με τον αγαπημένο της σύντροφο Μάριο Καπότση, στον περίβολο της εκκλησίας φορώντας ένα λιτό φόρεμα σε απλή σχετικά γραμμή.

Σημειώνεται πως στο ξεκίνημα της σχέσης τους, το ζευγάρι απέφευγε τις κοινές φωτογραφίες στα social media, κάτι το οποίο φαίνεται να αλλάζει, αν και διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ ακόμα. Η Κόνι Μεταξά εξάλλου επιθυμεί να μας απασχολεί μόνο με τα καλλιτεχνικά της νέα, αφήνοντας την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πριν λίγες εβδομάδες, είναι που η Κόνι Μεταξά είχε αναρτήσει μια κοινή της φωτογραφία με τον Μάριο Καπότση από μια σημαντική για εκείνον στιγμή.