Τον απόλυτο τρόμο έζησαν δύο ηλικιωμένες αδερφές 86 και 93 ετών στον Κολωνό. Νεαρός μασκοφόρος ποδηλάτης, επιτέθηκε στις δυο ηλικιωμένες αδερφές και προσπάθησε να βιάσει την 86χρονη στη μέση του δρόμου.

Μετά την επίθεση, η 93χρονη αδερφή της άρχισε να ουρλιάζει και έτσι ο δράστης καβάλησε το ποδήλατό του και χάθηκε στα στενά της περιοχής.

Κολωνός: Νεαρός ποδηλάτης προσπάθησε να βιάσει 86χρονη

Ο «σταρένιος» μασκοφόρος, όπως περιέγραψαν το χρώμα της επιδερμίδας του τα θύματα, με τα μαύρα μαλλιά, ηλικίας 25-30 ετών και ύψους 1.70-1.75, «χτύπησε» στις 14:30 της Κυριακής.

Οι δυο ηλικιωμένες αδερφές επέστρεφαν στο σπίτι τους στον Κολωνό, όταν ξαφνικά η 86χρονη ένιωσε απο πίσω της ένα χέρι να την αρπάζει και να την κολλάει σε ένα σταθμευμένο IX. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς, αιφνιδιάστηκε και πριν προλάβει να αντιδράσει ο νεαρός άνδρας με τη μαύρη μάσκα, άρχισε να την θωπεύει.

Το σκηνικό της φρίκης με θύμα την 86χρονη ηλικιωμένη ξεδιπλώθηκε μπροστά στα μάτια της 93χρονης αδερφής της η οποία άρχισε να ουρλιάζει με αποτέλεσμα ο δράστης να σπρώξει το θύμα και στην συνέχεια με το ποδήλατό του να εξαφανιστεί.

Την έρευνα της υπόθεσης έχουν αναλάβει αστυνομικοί του Τμήματος Κολωνού οι οποίοι διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό του επίδοξου βιαστή χρησιμοποιώντας την περιγραφή των δύο ηλικιωμένων γυναικών προκειμένου να εμποδίσουν ενδεχόμενη νέα επίθεση.