Η Θεοδώρα Ρασέλ από το GTNM έβαλε το μπικίνι της και ποζάρει δίπλα από την πισίνα, κάνοντας ηλιοθεραπεία κάτω από τον καυτό ήλιο.

Πρόκειται για μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του ριάλιτι του Star και το όνομά της συνδέθηκε με πολλές κόντρες μέσα στο σπίτι του GNTM. Μάλιστα, μετά την αποχώρησή της από το Greece Next Top Model στο οποίο συμμετείχε, είχε κυκλοφορήσει και ένα τραγούδι με πρώην συμπαίκτη της, τον «γύπα», όπως αυτοαποκαλείται, Δημοσθένη.

Και τώρα, αν και έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, όπως έχει αναφέρει σε δηλώσεις της, οι οποίες ακολουθούν, ξεκλέβει χρόνο και απολαμβάνει το καλοκαίρι της. Και οι πρόσφατες φωτογραφίες που ανέβασε στον επίσημο και προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram είναι «φωτιά».

Να σημειωθεί βέβαια, από την πλευρά της, στην κάμερα της πρωινή εκπομπής του Alpha «Happy Day» και την Ελένη Μουστάκη είχε μιλήσει, πριν από μερικές ημέρες η Θεοδώρα Ρασέλ που γνωρίσαμε στον τελευταίο κύκλο του GNTM. Μεταξύ άλλων, η εκρηκτική πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Βίκυς Καγιά και τον ρόλο της «κακιάς» στο παιχνίδι του STAR.

«Στο GNTM δεν ήμουν παλιοκόριτσο»

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Θεοδώρα Ρασέλ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο GNTM δεν ήμουν παλιοκόριτσο. Ήμουν ρεαλίστρια νομίζω, όπως και γενικώς στη ζωή μου. Νομίζω πως αυτό ξεχάστηκε και πάει. Τώρα έρχεται το καινούργιο GNTM».

«Με τον Δημοσθένη από το GNTM κρατάμε επαφή και κάνουμε πολύ παρέα», είχε προσθέσει το μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM. «Νομίζω ότι το GNTM, όποιος και αν είναι στην κριτική επιτροπή, είναι το GNTM. Είναι ένα πρότζεκτ που το βλέπει ο κόσμος, το έχει αγαπήσει και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Απλά η ατάκα της Βίκυς Καγιά θα λείψει από το GNTM κατά τη γνώμη μου».

Όσο αφορά το νέο της βίντεοκλιπ, η Θεοδώρα Ρασέλ παραδέχθηκε πως «δεν πίστευα ότι θα μου δώσει στίχους η Ναταλία Γερμανού. Αλλά νομίζω ότι εμπνεύστηκε όταν με γνώρισε την πρώτη φορά που πήγα καλεσμένη στην εκπομπή της και της βγήκε».