Η Ελλάδα αποδεικνύεται ένας από τους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς.

Ακόμα δύο διάσημες επέλεξαν τη χώρα μας για να απολαύσουν μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Πρόκειται για δύο γυναίκες από τον χώρο της μόδας, την Ντονατέλα Βερσάτσε και την Κλόντια Σίφερ. Αν και προσπάθησαν να περάσουν απαρατήρητες, δεν τα κατάφεραν, καθώς τις εντόπισε ο φακός της Soula Glamorous η οποία μέσα από τα stories της, ενημέρωσε για την παρουσία τους στη χώρα μας.

Η Ντονατέλα βρίσκεται στην Ύδρα και η Κλόντια Σίφερ στο Πόρτο Χέλι. Η σχεδιάστρια μόδας επιβιβάστηκε σε σκάφος και ήταν χαλαρά ντυμένη φορώντας φλοράλ κίτρινο σορτσάκι και μαύρο τοπ. Απαραίτητο αξεσουάρ η μαύρη κορδέλα στα μαλλιά της και γυαλιά ηλίου.

Πάντα σικ, η Κλόντια Σίφερ φορούσε ένα ριγέ φορεματάκι και μεγάλα λευκά γυαλιά.

Στην Ελλάδα για διακοπές ο Ρότζερ Φέντερερ με την οικογένεια του

Ο άσος – και ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες στην ιστορία – του τένις απολαμβάνει τον ελληνικό ήλιο της Πάρου. Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» τον θρύλο του αθλήματος να απολαμβάνει το πρωινό και το δροσιστικό του ρόφημα μαζί με τη σύζυγο του, Mirka και τα παιδιά τους. Χαλαρή και χαμογελαστή, η οικογένεια Federer ζει ανάλαφρες στιγμές στα ελληνικά νησιά, «γεμίζοντας» τις μπαταρίες της μέχρι το επόμενο Grand Slam.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά του 40χρονου Φέντερερ στην Ελλάδα. Ο κορυφαίος τενίστας είχε βρεθεί ξανά στη χώρα μας για διακοπές με τη σύζυγό του το 2016. Τότε, η επιλογή του περιλάμβανε το Πόρτο Χέλι, την Αργολίδα και την ευρύτερη περιοχή της Ερμιόνης.