Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Ελλάδα δημοσίευσε η Κλόντια Σίφερ. Το διεθνούς φήμης μοντέλο διατηρεί μια ενεργή παρουσία στο Instagram και φροντίζει να το χρησιμοποιεί για να δίνει μια γεύση από την καθημερινότητά της στους διαδικτυακούς της φίλους.

Το τελευταίο διάστημα, η Κλόντια Σίφερ ανεβάζει συχνά, στιγμιότυπα από τις διακοπές της στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα, από την τοποθεσία που βρίσκεται, λίγο έξω από το Πόρτο Χέλι.

Σε νέα δημοσίευση που έκανε, ανάρτησε φωτογραφίες με την ίδια να ποζάρει ξαπλωμένη στον καναπέ δίπλα στην πισίνα, ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε κι ένα στιγμιότυπο από το ξενοδοχείο. Στη λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτησή της, η Κλόντια Σίφερ έγραψε: «Χαλαρώνοντας δίπλα στην πισίνα με φίλους».

Δείτε τη δημοσίευση

H Κλόντια Σίφερ έμεινε για 3 λεπτά σε πισίνα με κρύο νερό – «Θεέ μου είναι πολύ παγωμένα»

Διαβάστε ακόμη: