Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα «φέρνει» νέες και αρκετά ενδιαφέρουσες ταινίες. Η ταινία που αναμένεται να συγκεντρώσει τα περισσότερα βλέμματα επάνω της είναι το «John Wick: Chapter 4» που σηματοδοτεί και την επιστροφή του Keanu Reeves στον αγαπημένο ρόλο του εκτελεστή John Wick.

Ακόμη μία ταινία που αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού είναι η ταινία «Μια απροσδόκητη σχέση». Το σενάριο και τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Zack Braff, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε την Florence Pugh και το Morgan Freeman σε μία πολλά υποσχόμενη δραματική ταινία.

Παρακάτω ακολουθούν όλες οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες αυτή την εβδομάδα.

1. John Wick: Chapter 4

Υπόθεση: Ο John βρίσκει τον τρόπο να νικήσει την Υψηλή Τράπεζα. Πριν όμως κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick πρέπει να αντιμετωπίσει έναν εχθρό με πανίσχυρες συμμαχίες σε όλη την υφήλιο και δυνάμεις που θα μετατρέψουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.

2. Μια απροσδόκητη σχέση

Υπόθεση: Ο πόνος της απώλειας φέρνει κοντά τον Ντάνιελ (Morgan Freeman) και τη νεαρή Άλισον (Florence Pugh), επιζώσα μιας ασύλληπτης τραγωδίας που στέρησε τη ζωή της κόρης του Ντάνιελ. Όσο ο Ντάνιελ μεγαλώνει την έφηβη εγγονή του και η Άλισον αναζητά την εξιλέωση, ανακαλύπτουν πως η φιλία, η συγχώρεση και η ελπίδα μπορούν να βρεθούν στα πιο αναπάντεχα μέρη.

3. Ο Άντρας των Ονείρων μου

Υπόθεση: Με σκοπό να χρηματοδοτήσει τις έρευνες της, μια επιστήμονας δέχεται την πρόταση να πάρει μέρος σε ένα απίστευτο πείραμα. Για τρεις εβδομάδες θα πρέπει να συγκατοικήσει με ένα ανθρωποειδές ρομπότ, τον Τομ, ο οποίος είναι σχεδιασμένος για να ικανοποιεί κάθε της ανάγκη!

4. Η Λέιλα και τα Αδέρφια της

Υπόθεση: Στα 40 της, η Λέιλα έχει περάσει όλη τη ζωή της φροντίζοντας τους γονείς και τα τέσσερα αδέλφια της. Ενώ έχουν απεγνωσμένη ανάγκη από οικονομική υποστήριξη, η Λέιλα καταστρώνει ένα σχέδιο για να σώσει την οικογένεια από τη φτώχεια, για να ανακαλύψει όμως ότι ο πατέρας τους κρύβει έναν οικογενειακό θησαυρό. Αυτή η αποκάλυψη θα φέρει χάος στην ήδη εύθραυστη δυναμική της οικογένειας και οι πράξεις κάθε μέλους θα τους οδηγήσουν σταδιακά ένα βήμα πιο κοντά στην καταστροφή.

5. Utama: Το σπίτι μας

Υπόθεση: Στα ορεινά της Βολιβίας, ένα ηλικιωμένο ζευγάρι Κέτσουα έχει για χρόνια την ίδια καθημερινή ρουτίνα. Όταν μια ασυνήθιστα μακρά ξηρασία απειλεί συνολικά τον τρόπο ζωής τους, ο Βιργίνιο και η Σίσα αντιμετωπίζουν το δίλημμα να αντισταθούν ή να ηττηθούν από το πέρασμα του χρόνου. Με την άφιξη του εγγονού τους Κλέβερ, οι τρεις τους θα αντιμετωπίσουν – ο καθένας με τον δικό του τρόπο – το περιβάλλον, την αναγκαιότητα για αλλαγή και το ίδιο το νόημα
της ζωής.

Όλες οι νέες ταινίες της εβδομάδας προβάλλονται από την Πέμπτη 23/03 σε ένα σινεμά δίπλα σου!

Διαβάστε περισσότερα