Κιμ Καρντάσιαν: Χαλαρώνει με τα εσώρουχα της μια μέρα μετά την είδηση για το διαζύγιο. Χθες, κυκλοφόρησαν τα νέα του επικείμενου διαζυγίου της Kim Kardashian και του Kanye West δημιουργώντας κύματα συναισθηματικής ανταπόκρισης από το κοινό. Μερικοί fans σοκαρίστηκαν, αλλά άλλοι ισχυρίστηκαν ότι το είχαν δει να έρχεται. Οι μισοί θρήνησαν το χωρισμό του διάσημου ζευγαριού, ενώ οι άλλοι μισοί πανηγύριζαν.

Εν τω μεταξύ, η Kim K χαλάρωνε στο δωμάτιό της φορώντας τίποτα άλλο πέρα από τα εσώρουχα της.

Υπήρξαν πολλές εικασίες σχετικά με τα οικονομικά των Kardashian-West, οι οποίες αφορούσαν κυρίως τα περιουσιακά στοιχεία της reality star, συμπεριλαμβανομένης της απόφασής της να πουλήσει ένα σημαντικό κομμάτι της KKW Beauty. Ωστόσο, η δέσμευση της Kardashian στη σειρά εσωρούχων και shapewear της, Skims, αποδείχθηκε χωρίς αμφιβολίες, με μια selfie στο Instagram.

Ποζάροντας στον καθρέφτη μιας walk-in closet μπροστά από ράφια με μινιμαλιστικά ενδύματα χωρισμένα ανά χρώμα η Kardashian λάνσαρε ένα σετ εσώρουχων σε μωβ απόχρωση από τη νεότερη σειρά της Skims, Body Basics. Τα χαλαρά κομμάτια της Skims έχουν γίνει επιτυχία μεταξύ των διασημοτήτων, πέρα ​​από τον κύκλο Kardashian-Jenner οι οποίες υποστήριξαν το brand από την πρώτη μέρα. Οι Hailey Bieber, Elsa Hosk, Ashley Graham, Sophia Richie και πολλές άλλες έχουν φορέσει και δημοσιεύσει τις ανάλογες εικόνες φορώντας τα άνετα βασικά κομμάτια της Skims.