Η Κιμ Καρντάσιαν δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, ποζάροντας σε πισίνα κάτω από την πανσέληνο. Η διάσημη τηλεπερσόνα αποφάσισε ν’ απολαύσει ένα βραδινό μπάνιο, φορώντας μαύρο μπικίνι, δερμάτινα γάντια και γυαλιά ηλίου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι φωτογραφίες μέσα σε λίγες ώρες συγκέντρωσαν περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια likes και χιλιάδες σχόλια. Παράλληλα, η Κιμ μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια επιστρέφουν… μέσα από ένα νέο ριάλιτι με τίτλο «The Kardashians» στις 14 Απριλίου από το επίσημο κανάλι του Hulu. Σύσσωμη η λαμπερή οικογένεια με ασορτί λευκά σύνολα στο νέο teaser που κυκλοφόρησε υπόσχεται ότι «όλοι οι τοίχοι θα γκρεμιστούν».

Ακόμα το νέο ριάλιτι θα «αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τα πρωτοσέλιδα. Από τις έντονες πιέσεις εταιριών μέχρι τις ξεκαρδιστικές στιγμές παιχνιδιών και οικογενειακών στιγμών». Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Πέμπτη αποκλειστικά στο Hulu στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε πολλές άλλες χώρες μέσω του δικτύου Star.

Η χρονιά που πέρασε για την πιο προβεβλημένη οικογένεια του κόσμου, τα είχε όλα. Αν και το «Keeping up with the Kardashians» ολοκληρώθηκε έπειτα από είκοσι σεζόν -έκανε πρεμιέρα το 2007 και τον Σεπτέμβριο του 2021 ανακοινώθηκε το τέλος του- η πιο διάσημη οικογένεια των ριάλιτι συνεχίζει ακάθεκτη …

Η Κιμ χώρισε, η Κόρτνει αρραβωνιάστηκε, η Κάιλι είναι έγκυος, η Κένταλ φίλησε το αγόρι της δημοσίως και αυτά είναι μόνο λίγα απ’ όσα θα δουν οι τηλεθεατές του νέου ριάλιτι που ξεκινά μετά τη συμφωνία πολλών μηδενικών που έκανε η οικογένεια με το αμερικανικό δίκτυο Hulu. «Νομίζεις πως ξέρεις τι ακολουθεί αλλά δεν έχει ιδέα» αναγράφεται στο διαφημιστικό σποτ του καναλιού, προϊδεάζοντας τους τηλεθεατές για τη συναρπαστική πρεμιέρα. Γιατί οι Kardashians μπορεί να έλειψαν για λίγο από τη μικρή οθόνη, ωστόσο, δεν σταμάτησαν ν’ απασχολούν τα διεθνή Μέσα με τη ζωή τους.