Εδώ και καιρό οι φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι οργίαζαν. Ωστόσο κανείς από τους δύο δεν είχε επίσημα απαντήσει. Μία κοινή τους φωτογραφία στο Instagram, όμως, ήρθε να επιβεβαιώσει πως το νέο ζευγάρι που θα απασχολεί για καιρό τις celebrity στύλες είναι η Kim Kardashian και ο Pete Davidson.

H TV persona και ο ηθοποιός φωτογραφήθηκαν στον καναπέ του σπιτιού του πατέρα του ηθοποιού, για τα γενέθλιά του. Μαζί τους ήταν και η μητέρα της Kim. «Γιορτάζω τα γενέθλια του υιοθετημένου μου γιου, Pit. Μαζί μας οι θρυλικές Kim Kardashian και Kris Jenner», έγραφε η λεζάντα.

Πέρα από αυτή τη φωτογραφία, οι δυο τους εντοπίστηκαν από παπαράτσι να εισέρχονται μαζί στο σπίτι της Kris Jenner, πιασμένοι χέρι χέρι.

H Kim Kardashian ήταν παντρεμένη για εφτά χρόνια με τον ράπερ Kanye West, με τον οποίο χώρισε επίσημα τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο Ye τη θεωρεί ακόμη σύζυγό του

Την ώρα που το ζευγάρι βρίσκεται στα καλύτερά του, πριν από μερικές ημέρες, ο Ye δήλωσε πως η Kim είναι ακόμη σύζυγός του γιατί «δεν υπάρχουν χαρτιά». Ωστόσο, υπάρχουν φωτογραφίες με τον Pete και η αντίδρασή του σε αυτές παραμένει ένα μυστήριο.

Στην εμφάνισή του στο Drink Champs, μάλιστα, κατέστησε σαφές ότι εκείνος δε συμφωνεί με τον χωρισμό, λέγοντας ότι τα παιδιά τους τους θέλουν μαζί.

Kim Kardashian και Pete Davidson χεράκι-χεράκι σε θεματικό πάρκο στο Halloween

Ενώ λίγες μέρες πριν αποκαλύψουν τον έρωτα τους τα περιοδικά έγραφαν ήδη για την σχέση τους.

Χεράκι-χεράκι εθεάθησαν οι Kim Kardashian και Pete Davidson, οι οποίοι πέρασαν το φετινό Halloween διασκεδάζοντας σε θεματικό πάρκο. Πιο συγκεκριμένα, η δημοφιλής τηλεπερσόνα και ο κωμικός ηθοποιός πέρασαν χρόνο μαζί στο Knott’s Scary Farm στο Buena Park της Καλιφόρνια, ενώ παρέα τους είχαν την αδερφή της Kardashian, Kourtney, και τον αρραβωνιαστικό της, Travis Barker.