Ο Κιλιάν Εμπαπέ απολαμβάνει ακόμα μία κορυφή αφού βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας με τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές. Ο Γάλλος επιθετικός αναμένεται να αυξήσει ακόμα περισσότερο τα εισοδήματά του όταν ενταχθεί, το καλοκαίρι, στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με τη λίστα που κυκλοφόρησε από την «L’ Equipe» και αφορά τα 5 κορυφαία Πρωταθλήματα της Ευρώπης, ο Γάλλος σταρ εισπράττει 6 εκατομμύρια ευρώ μηνιαίως και έχει… χαοτική διαφορά από τον δεύτερο της σχετικής λίστας, που είναι ο Χάρι Κέιν της Μπάγερν Μονάχου.

Οι Βαυαροί είδαν στο πρόσωπο του Άγγλου τον αντικαταστάτη του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και τον «χρυσοπλήρωσαν» με 2,1 εκατομμύρια ευρώ τον μήνα, με τον παίκτη βέβαια να κάνει απόσβεση, αφού «γράφει» το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στην Bundesliga. Οι επιδόσεις του ωστόσο δεν είναι αρκετές, μιας και η ομάδα του έχει μείνει πολύ πίσω από την Μπάγερ Λεβερκούζεν, ενώ παράλληλα έχει αποκλειστεί και στο Κύπελλο.

Στις θέσεις 3 και 4 της λίστας κυριαρχεί η Μάντσεστερ Σίτι, με τον Ντε Μπρούινε να εισπράττει 2,02 εκατομμύρια ευρώ μηνιαίως και τον Έρλινγκ Χάαλαντ 1,9 εκατομμύρια ευρώ μηνιαίως. Το δίδυμο αυτό οδηγεί εκ του ασφαλούς τους «Πολίτες», που διεκδικούν την Premier League, το FA Cup και φυσικά το Champions League, που ήδη κατέκτησαν πέρσι για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα ακολουθούν με τους Αλάμπα και Λεβαντόφσκι, που απολαμβάνουν απολαβές ύψους 1,88 και 1,87 εκατομμυρίων ευρώ τον μήνα. Οι τελευταίες θέσεις ανήκουν ξανά στην Premier League, με τους Κασεμίρο και Σαλάχ να βγάζουν από 1,77 εκατομμύρια ευρώ τον μήνα ο καθένας από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ αντίστοιχα, ενώ οι «Κόκκινοι Διάβολοι» δίνουν και 1,72 εκατομμύρια ευρώ μηνιαίως στον Ράφα Βαράν.

Διαβάστε ακόμη: