Στη σύλληψη μιας αλλοδαπής οικιακής βοηθού προχώρησαν την Κυριακή άντρες της Άμεσης Δράσης, έπειτα από καταγγελία ενός άντρα, ο οποίος βρήκε γυμνές φωτογραφίες των παιδιών του στο κινητό της τηλέφωνο! Η 28χρονη δήλωσε ότι είχε φωτογραφίσει τα ανήλικα «για πλάκα» όμως αποκαλύφθηκε ότι είχε στείλει τις εν λόγω φωτογραφίες σε διαφόρους χρήστες του Internet!

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής δύο αρχιφύλακες της Άμεσης Δράσης έλαβαν σήμα για άτομο το οποίο περίμενε να τους υποδείξει παράνομη φωτογράφιση στην Κηφισιά.

Οι δύο αστυνομικοί έσπευσαν άμεσα στο σημείο και εκεί βρισκόταν ο παθών, ο οποίος τους δήλωσε ότι στο κινητό τηλέφωνο μιάς αλλοδαπής γυναίκας την οποία είχε προσλάβει για οικιακή βοηθό και για την φροντίδα των τριών ανηλίκων παιδιών του, βρήκε γυμνές φωτογραφίες τους.

Η 28χρονη με καταγωγή από το Νεπάλ δήλωσε ότι είχε φωτογραφίσει τα ανήλικα «για πλάκα». Όπως ανακάλυψαν όμως οι αστυνομικοί είχε στείλει τις φωτογραφίες σε διαφόρους χρήστες του Internet και σε πρόσωπα τα οποία φέρονται να εμπλέκονται σε διεθνές κύκλωμα πορνογραφίας.

Σε αυτά τα πρόσωπα επικεντρώνονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών που έχουν κάνει «φύλλο και φτερό» το κινητό τηλέφωνο της 28χρονης οικιακής βοηθού, αναζητώντας τα ηλεκτρονικά ίχνη που έχει αφήσει μέσω των αναζητήσεων της. Το ίδιο κάνουν και με τα προφιλ της που διατηρεί στα social media, εξετάζοντας όλες τις συνομιλίες, τα μηνύματα και τις αναρτήσεις της.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας των δυο ανήλικων παιδιών, πέρα από τις γυμνές φωτογραφίες που εντόπισε στο κινητό της τηλέφωνο, ανέφερε στους αρχιφύλακες της Άμεσης Δράσης που έσπευσαν αμέσως μετά την κλήση του, ανέφερε ότι η οικιακή βοηθός τους είχε κλέψει ένα ακριβό ρολόι μαζί με μετρητά, με τη συνολική αξία των κλοπιμαίων να ανέρχεται στις 7.000 ευρώ.

«Η δράστις προσήχθη στο τοπικό Τ.Α. όπου σχηματίστηκε δικογραφία για παιδική πορνογραφία και παραβίαση προσωπικών δεδομένων» ανέφερε ο αξιωματικος της Άμεσης Δράσης, Χρήστος Μπαλάσκας.