Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, Κιάρα Μαρκέζη, είναι στο νησί των ανέμων, στη Μύκονο και απολαμβάνει μερικές χαλαρές στιγμές.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο προφίλ της, ευχαριστιέται τις διακοπές της στο κοσμοπολίτικο νησί ποζάροντας και σε πισίνα και σε θάλασσα και εντυπωσιάζοντας με τις τέλειες αναλογίες της.

Η Κιάρα Μαρκέζη έγινε περισσότερο γνωστή στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΙ «My Style Rocks». Μάλιστα, πριν από έναν χρόνο, την πρώτη τους κοινή συνέντευξη είχαν παραχωρήσει στην εκπομπή «Dot.» η Κιάρα Μαρκέζη και η μητέρα της, Μαρία.

Ξεκινώντας από τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks» η όμορφη Κιάρα είχε απαντήσει για ακόμη μια φορά στις κατηγορίες ότι είχε στυλίστα στο reality μοδας ενώ η μητέρα της είχε αποκαλύψει ότι πολλοί ήταν οι φίλοι που βοήθησαν στα ρούχα όπως η Νατάσα Καλογρίδη αλλά την τελική επιλογή την έκανε πάντα η κόρη της.

Αμέσως μετά, η Μαρία Μαρκέζη είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Τσοχατζόπουλο αποκαλύπτοντας ότι δεν παντρεύτηκαν ποτέ, καθώς ο γάμος δεν ήταν ποτέ στις επιθυμίες της, ενώ όταν χώρισαν οι σχέσεις τους παρέμειναν καλές.

«Είχα δύσκολη παιδική ηλικία»

Παρά το γεγονός ότι η Κιάρα μεγάλωσε σε μία προνομιούχα οικογένεια είχε φανερώσει ότι δεν βίωσε όμορφα παιδικά χρόνια λόγω της συγγένειάς της με τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τις πολιτικές αντιπαραθέσεις που την έθεταν στο στόχαστρο ήδη από το γυμνάσιο.

«Είχα δύσκολη παιδική ηλικία. Όταν ήμουν στο ιδιωτικό δεν υπήρχαν προβλήματα με τα παιδάκια, μόλις πήγα στο δημόσιο εκεί υπήρχαν τα προβλήματα. Μίλαγαν για πολιτικά και μου έλεγαν εμένα», ανέφερε.

Μετά το σκάνδαλο με τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τις συνέπειες που ακολούθησαν οι δύο γυναίκες πέρασαν από περιόδους μεγάλης ανέχειας με τη γνωστή φωτογράφο να εξομολογείται:

«Δεν είχα λεφτά να δώσω στο παιδί μου για να πάει σχολείο και να πάρει να φάει στο κυλικείο. Έφτασα μέχρι εκεί. Αυτό είναι ένα μάθημα σε αυτή τη ζωή. Τότε ξεκίνησα να δουλεύω πιο πολύ με τη φωτογραφία στον χώρο της μόδας».