O Κέβιν Κόστνερ δεν μπορεί λόγω  νομικής φύσεως να αναγκάσει την εν διαστάσει σύζυγό του, Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ, να εγκαταλείψει το σπίτι που μοιράζονταν ως οικογένεια, σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου της.

Δικαστικά έγγραφα αποκαλύπτουν ότι ο Κόστνερ θέλει την Μπαουμγκάρτνερ και τα τρία τους παιδιά να εγκαταλείψουν το σπίτι στο οποίο ζούσαν όλη τους τη ζωή, αλλά ο δικηγόρος της υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει νόμιμη νομική βάση για το αίτημα αυτό.

Η 49χρονη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον ηθοποιό μετά την παρέλευση της προθεσμίας των 30 ημερών που ορίζει το προγαμιαίο τους συμβόλαιο,  αρνείται να εγκαταλείψει το σπίτι ως έναν τρόπο να πιέσει τον Κόστνερ να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις της.

Ο 68χρονος, σύμφωνα με άρθρο της New York Post, ισχυρίζεται ότι έχει ήδη εκπληρώσει τις προγαμιαίες υποχρεώσεις του δίνοντας στην Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ πάνω από 1,2 εκατομμύρια δολάρια και είναι πρόθυμος να παράσχει πρόσθετη οικονομική στήριξη για ένα σπίτι προς ενοικίαση και έξοδα μετακόμισης.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2004 και έχει τρία παιδιά.

Kέβιν Κόστνερ: Νέο διαζύγιο-βόμβα στο Χόλιγουντ – Χωρίζει μετά από 18 χρόνια γάμου

 

Διαβάστε ακόμη: