Τέσσερις άνθρωποι «χαροπαλεύουν», δύο άνδρες και δύο γυναίκες, οι οποίοι τραυματίσθηκαν σοβαρά από κεραυνό, ο οποίος έπεσε χθες στον Λευκό Οίκο.

Ο κεραυνός «χτύπησε» το πάρκο Λαφαγιέτ, απέναντι από τον Λευκό Οίκο και η στιγμή έχει καταγραφεί σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας.

Αμέσως, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής και της αστυνομίας, με τους ένστολους που έφθασαν στο σημείο να αναφέρουν πως και οι τέσσερις τραυματίες ήταν πεσμένοι στο έδαφος και χωρίς τις αισθήσεις τους.

Οι τέσσερις άνθρωποι στέκονταν κοντά σε ένα δέντρο, μερικά μέτρα μακριά από τον φράχτη που περιβάλλει την προεδρική κατοικία και τα γραφεία, σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα ενημέρωσης.

Οι τραυματίες διακομίσθηκαν τάχιστα σε νοσοκομεία της περιοχής και δίνουν «μάχη» για να κρατηθούν στη ζωή, ενώ, τμήμα του πάρκου παρέμεινε κλειστό την υπόλοιπη ημέρα, με συνεργεία έκτακτης ανάγκης να επιχειρούν στο σημείο.

Ο κεραυνός ήταν το αποτέλεσμα μίας μεγάλης καταιγίδας, που «σάρωσε» την πόλη με ισχυρούς ανέμους και σφοδρή κακοκαιρία, σύμφωνα με τον Τύπο.