Η Κέιτι Πέρι έχει μπει για τα καλά στο ρόλο της μητέρας και όπως όλα δείχνουν, δεν ξεχνάει τις νέες της συνήθειες… ακόμα και πάνω στη σκηνή.

Στην πρόσφατη εμφάνισή της στο Λας Βέγκας, η 37χρονη σταρ κατέκτησε για άλλη μία φορά το κοινό τόσο με τα πρωτότυπα κοστούμια της και την ξέφρενη ενέργειάς της, αλλά και με τις περίεργες ιδέες της.

Ανάμεσα σε όλες τις εκκεντρικές αμφιέσεις που διάλεξε η Κέιτι Πέρι, εκείνη που συζητήθηκε όσο καμία ήταν η τελευταία.

Εμπνευσμένη από τη μητρότητα και την ενός έτους κόρη της, Ντέιζι, η Κέιτι Πέρι επέλεξε να συνδυάσει βρεφικές συνήθειες, έντονα χρώματα, αλλά και μία δόση «απαγορευμένου».

Ενώ λοιπόν, σκαρφάλωσε σε παιδικά αλογάκια, βγήκε μέσα από ένα γιο-γιο και έπιασε συζήτηση με μία γιγαντιαία μάσκα κατά του κορωνοϊού, η Κέιτι Πέρι θήλασε μέσα σε ένα ποτήρι… μπύρα.

Τι δήλωσε

Συγκεκριμένα, η ποπ σταρ φόρεσε ένα ασημένιο αστραφτερό φόρεμα, το οποίο είχε στολισμένα πάνω του δύο κουτάκια μπύρας στο σημείο του στήθους.

Κρατώντας λοιπόν, στο χέρι της ένα γιγαντιαίο ποτήρι, η Κέιτι Πέρι άδειασε όλο το περιεχόμενα μέσα του, ακολουθώντας την ίδια διαδικασία με αυτή του θηλασμού.

«Ξέρετε πως πολλά από τα show μου είναι καμιά φορά πιο μεγαλοπρεπή από την κανονική ζωή, αλλά αυτή τη φορά το παράκανα, αφού υποτίθεται πως υποδύομαι μία κούκλα. Αυτή η εμφάνιση είναι ναι μεν για παιδιά, αλλά κλείνει το μάτι στους ενήλικες», είπε σε δήλωσή της η Κέιτι Πέρι.