Η Κέιτ Μος ήταν και παραμένει μοναδική. Το θρυλικό top model των 90s ποζάρει για το περιοδικό Self Service Magazine και εντυπωσιάζει με τον αισθησιασμό της.

Η 47χρονη Μος έχει αφήσει την δική της ιστορία στον χώρο της μόδας, καθώς υπήρξε πρωταγωνίστρια σε αμέτρητες φωτογραφίσεις και editorials, περπάτησε ουκ ολίγα χιλιόμετρα στις πιο διάσημες πασαρέλες και έγινε η πολυπόθητη μούσα των κορυφαίων σχεδιαστών. Πέρα, όμως, από όλα αυτά, που δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητα(!), η Κέιτ Μος υπήρξε το σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής.

Skinny, με ένα από τα πιο επιβλητικά πρόσωπα στον χώρο, αλλά και με μια προσωπικότητα που δύσκολα μπορεί να κρυφτεί, η ατίθαση Κέιτ του μόντελινκ εξακολουθεί να βρίσκεται ισχυρά στο προσκήνιο και να εντυπωσιάζει με τον effortless cool ερωτισμό της.

Αυτή την φορά φωτογραφήθηκε από το διάσημο φωτογραφικό δίδυμο Mert & Marcus, των Mert Alas και Marcus Piggot, για το γαλλικό περιοδικό Self Service, που βρίσκεται στο Παρίσι. Οι λήψεις είναι κυρίως ασπρόμαυρες με την Κέιτ να ποζάρει άλλοτε με ένα απλό λευκό t-shirt και ανέμελα κυματιστά μαλλιά, άλλοτε με ένα κατακόκκινο leather φόρεμα, άλλοτε με μένα glam little black dress και άλλοτε κρύβοντας μόνο τα επίμαχα σημεία.

Η Κέιτ Μος στα 47 της δεν διστάζει να φωτογραφηθεί topless μόνο με ένα ζευγάρι ψηλές μαύρες κάλτσες και τα αγαπημένα της δαχτυλίδια, πίνοντας ένα always in fashion martini και κρατώντας ένα αναμμένο τσιγάρο, μία από κακές της συνήθειες που έγιναν σήμα κατατεθέν της.

Πανέμορφη και αφόρητα sexy δημιουργεί μια εικόνα που δύσκολα κανείς μπορεί να ξεχάσει.