Πλήθος κόσμου έχει μαζευτεί σήμερα Σάββατο 23/3 έξω από το Κάστρο του Windsor, όπου αναρρώνει η Κέιτ Μίντλετον. Άνθρωποι κάθε ηλικίας αφήνουν λουλούδια και γράμματα συμπαράστασης και αγάπης στην πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία χθες ανακοίνωσε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας συγκλόνισε τον κόσμο, με τη βαθιά προσωπική και συγκλονιστική της εξομολόγηση για την ασθένειά της που εντοπίστηκε μετά από την εγχείρηση που υποβλήθηκε στην κοιλιά τον Ιανουάριο.

Το Σάββατο 23 Μαρτίου, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το Κάστρο του Windsor, όπου η μέλλουσα βασίλισσα της Βρετανίας αναρρώνει.

Τηλεοπτικά συνεργεία και δημοσιογράφοι μεταδίδουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις με απευθείας συνδέσεις.

Τοπικές επιχειρήσεις ύψωσαν τη βρετανική σημαία, θέλοντας και αυτές με τη σειρά τους να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στην Kate Middleton που υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία με την ελπίδα να βγει νικήτρια στον αγώνα με τον καρκίνο.

Η Κέιτ Μίντλετον «είναι καλά αλλά όχι 100%»

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία αναμένεται να επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα μετά το Πάσχα, λέγεται ότι «αναρρώνει αλλά δεν είναι 100% καλά».

Στο τεύχος αυτής της εβδομάδας του βρετανικού HELLO!, ο βασιλικός συγγραφέας Robert Jobson, του οποίου η νέα βιογραφία της Κέιτ Μίντλετον θα δημοσιευτεί αυτό το καλοκαίρι, είπε: «Απ’ ό,τι ακούω, η Κέιτ έχει μπει και πάλι σε μια ρουτίνα και λειτουργεί καλά, αλλά δεν θέλει να βιάζει τα πράγματα. Έχω μιλήσει με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά της και νομίζω ότι αναρρώνει καλά, αλλά δεν είναι ακόμα στο εκατό τοις εκατό».

Ο Ρόμπερτ έκανε, επίσης, αναφορά στον βασιλιά Καρόλου, λέγοντας: «Ο βασιλιάς ήθελε να κάνει την οικογένεια να επικεντρωθεί περισσότερο στους τέσσερις βασικούς και το να έχει δύο από τους πρωταγωνιστές εκτός της εικόνας το κάνει πιο δύσκολο, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα την υποδεχτούν με ανοιχτές αγκάλες όταν θα είναι αρκετά καλά για να επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα».

«Μάλλον ανυπομονεί γι’ αυτό, αλλά νιώθει επίσης τυχερή που μπορεί να έχει αυτόν τον χρόνο με τα παιδιά και να βάλει την ανάρρωσή της σε προτεραιότητα».

Κέιτ Μίντλετον: Δεν είχε εύκολη ανάρρωση μετά τη σοβαρή επέμβαση που υποβλήθηκε

Διαβάστε ακόμη: