Το μεσημέρι του Σαββάτου, με μία κάπως αιφνιδιαστική κίνηση, η Κέιτ Μίντλετον έκανε πολύ κόσμο να πιστέψει ότι μία δεύτερη επίσημη δημόσια εμφάνισή της δεν είναι μακριά. Γιατί; Διότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από τον κοινό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Πού το έστειλε αυτό το μήνυμα; Στον σπουδαίο τενίστα Andy Murray, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στο Wimbledon και έτσι ολοκληρώνει την καριέρα του στο βρετανικό τουρνουά του τένις.

«Μία φανταστική καριέρα στο Wimbledon φτάνει στο τέλος. Θα πρέπει να είσαι πολύ περήφανος. Εκ μέρους όλων μας, ευχαριστώ», έγραψε η Μίντλετον, η οποία μεταξύ άλλων είναι και προστάτιδα του All England Lawn Tennis and Croquet Club και επίσης εκείνη που απονέμει τα βραβεία και το κύπελλο στον μεγάλο νικητή του θρυλικού τουρνουά

Όμως, το μήνυμα που η Μίντλετον υπέγραψε με το αρχικό του ονόματός της –“C”- έβαλε φωτιά και πάλι στη φημολογία που εδώ και μέρες θέλει την 42χρονη πριγκίπισσα να καταφέρνει, τελικά, να παραστεί στη διοργάνωση, έστω και για λίγο, και παρά το ότι συνεχίζει να υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες και να παλεύει με γενναιότητα σ’ αυτό το άγριο ταξίδι που της επιφύλαξε στις αρχές του έτους η διάγνωσή της με καρκίνο.

Και ενώ οι Βρετανοί ήδη την πεθύμησαν μετά την εμφάνισή της στην εκδήλωση Trooping the Color, όπου εθεάθη με τα παιδιά της στο βασιλικό μπαλκόνι, τώρα ο γρίφος για την επόμενη δημόσια εμφάνισή της αφορά το Γουίμπλεντον.

Ό,τι πιο κοντά στην αλήθεια για το αν η Κέιτ Μίντλετον εμφανιστεί τελικά στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση

Υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο; Κι αν ναι, τι είναι εκείνο που καθυστερεί την εμφάνισή της στο Γουίμπλεντον, αναρωτιούνται τα ξένα Μέσα και η απάντηση έρχεται από έγκυρα χείλη.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος του All England Club Debbie Jevans άφησε να εννοηθεί ότι μια πιθανή εμφάνιση της Μίντλετον είναι πιο κοντά από ποτέ, ξεκαθαρίζοντας οτι εκείνο που περιμένει η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι την επίσημη έγκριση των γιατρών της.

«Ελπίζουμε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα μπορέσει να παρουσιάσει τα τρόπαια ως προστάτιδα του Club, αλλά η υγεία και η ανάρρωσή της είναι η προτεραιότητα. Εκείνο που γνωρίζουμε είναι ότι θα συνεργαστούμε μαζί και θα της προσφέρουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευελιξία, αναφορικά με αυτή τη δημόσια εμφάνισή της», δήλωσε η Jevans, μιλώντας στην Telegraph.

Δεν είναι επίσης σαφές αν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα παραστεί, καθώς ενδέχεται να υποστηρίζει την ποδοσφαιρική ομάδα της Αγγλίας κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Γερμανία.

Ως πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (FA), ο Ουίλιαμ αναμένεται να παραστεί αν η ομάδα φτάσει στον τελικό.

Διαβάστε ακόμη