Τέλος στις φήμες για την υγεία της φαίνεται ότι θέλησε να βάλει η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον, καθώς εμφανίστηκε να ψωνίζει σε αγροτικό κατάστημα μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Η 42χρονη Κέιτ, ντυμένη με ένα φούτερ και κολάν, κουβαλούσε τα ψώνια της ενώ περπατά σε ένα πάρκινγκ δίπλα στον διάδοχο του βρετανικού θρόνου.

Στο βίντεο που δημοσιεύουν η βρετανική εφημερίδα Sun και το αμερικανικό site TMZ, η Κέιτ εμφανίζεται σε καλή κατάσταση, αλλά και σε καλή διάθεση, αν και ελαφρώς αδυνατισμένη.

Κέιτ Μίντλετον: Δείτε τη σε βίντεο να ψωνίζει μαζί με τον Ουίλιαμ

Τα πλάνα που δημοσιεύουν η Sun και το TMZ εμφανίστηκαν λίγες ώρες αφότου η εφημερίδα αποκάλυψε ότι η Κέιτ πέρασε το Σάββατο για ψώνια στο Ουίνδσορ και το πρωί της Κυριακής παρακολουθώντας τα παιδιά της να αθλούνται.

Η επέμβασή της στην κοιλιά τον περασμένο Ιανουάριο, καθώς και το «Photogate», το «πείραγμα» της φωτογραφίας με τα παιδιά της, έδωσαν τροφή σε φημολογία ότι η υγεία της Κέιτ ήταν σε άσχημη κατάσταση.

Κέιτ Μίντλετον: «Χαρούμενη, υγιής και χαλαρή» δίπλα στον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Την ώρα που η βασιλική οικογένεια προσπαθεί να αφήσει πίσω της το «PhotoGate» της Κέιτ Μίντλετον, η πριγκίπισσα της Ουαλίας εθεάθη- το Σαββατοκύριακο- με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να απολαμβάνουν τη βόλτα τους σε κατάστημα γεωργικών ειδών στο Γουίνδσορ.

Sun και Daily Mail επισημαίνουν πως αυτό είναι το αγαπημένο της μαγαζί στο Γουίνδσορ και σύμφωνα με μαρτυρίες, έδειχνε «χαρούμενη, χαλαρή και υγιής», σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που την είδαν έξω από τότε που υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά.

Κέιτ καιΟυίλιαμ εθεάθησαν σε ένα από τα αγαπημένα τους μέρη, περίπου ένα μίλι από το εξοχικό τους σπίτι στην Αδελαΐδα, στο Γουίνδσορ το Σάββατο, αφού παρακολούθησαν τα τρία παιδιά τους, τον 10χρονο Τζορτζ, την 8χρονη Σάρλοτ και τον 5χρονο Λούις, να συμμετέχουν σε αθλήματα.

Ένας μάρτυρας που είδε το ζευγάρι είπε στη Sun: «Μετά από όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν, έμεινα έκπληκτος που τους είδα εκεί. Η Κέιτ ήταν έξω για ψώνια με τον Ουίλιαμ και φαινόταν χαρούμενη και καλά. Τα παιδιά δεν ήταν μαζί τους, αλλά είναι τόσο καλό σημάδι ότι ήταν αρκετά υγιής για να κατέβει στα μαγαζιά».

Διαβάστε ακόμη: