Φρικτό έγκλημα συνέβη στην Καβάλα όπου ένας 52χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγο του και το ενός έτους παιδί τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το έγκλημα έχει σοκάρει τους πάντες. Η διπλή δολοφονία έγινε στην περιοχή Λεκάνη και σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ζευγάρι είχε χωρίσει πριν από λίγους μήνες και το τελευταίο διάστημα διαφωνούσε για την επιμέλεια του παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ήταν 52 ετών και η σύζυγός του 30 ετών, ενώ το μωρό είχε συμπληρώσει ένα χρόνο ζωής.

Καβάλα: Τι συνέβη

Το ζευγάρι φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα στη σχέση του, καθώς είχε χωρίσει πριν από λίγους μήνες. Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, διαφωνούσε για την επιμέλεια του παιδιού.

Η γυναίκα ετοιμαζόταν να επιστρέψει στη Γερμανία μαζί με το μωρό. Ο 52χρονος διαφωνούσε και φέρεται να την είχε απειλήσει πως δεν επρόκειτο να επιτρέψει να συμβεί κάτι τέτοιο.

Για την επιμέλεια θα αποφάσιζε σε λίγες μέρες δικαστήριο, αλλά ο κτηνοτρόφος «τυφλωμένος» από το μίσος, έβαψε τα χέρια του, με αίμα.

Το πρωί μετέβη στο σπίτι που έμεναν μάνα και μωρό και τους σκότωσε με όπλο. Αρχικά, έβαλε στο στόχαστρο τη γυναίκα του και στη συνέχεια το ανυπεράσπιστο αγγελούδι του.

Αμέσως μετά, έστρεψε το ίδιο όπλο στον εαυτό του και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την αστυνομία και πλέον το σπίτι που εκτυλίχθηκε το έγκλημα είναι αποκλεισμένο από ισχυρές δυνάμεις.

Διαβάστε ακόμη: