Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ο φερόμενος ως δράστης για το βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας, προχθές (Σάββατο) σε διαμέρισμα στα Κάτω Πετράλωνα,  σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία (ΕΛΑΣ). Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 35χρονο αλλοδαπό, ένοικο της πολυκατοικίας.

Σημειώνεται, ότι ο φερόμενος ως δράστης είχε φυλακιστεί το 2015, για βιασμό και αποφυλακίστηκε το 2020.

Οπως κατήγγειλε η 50χρονη γυναίκα, καθάριζε πολυκατοικία στην οδό Συμμαχιδών, όταν ξαφνικά ο φερόμενος ώς δράστης την άρπαξε και την έβαλε με τη βία στο διαμέρισμά του όπου την βίασε. Σημειώνεται, ότι η γυναίκα διακομίστηκε σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Όπως δήλωσε ένας από τους ανθρώπους που έσπευσαν να βοηθήσουν την γυναίκα, την ώρα που η καθαρίστρια της πολυκατοικίας καθάριζε το ασανσέρ, ο άνδρας βγήκε από το διαμέρισμα του, την άρπαξε και την έσυρε δια της βίας στο διαμέρισμα του, όπου την είχε φυλακισμένη από τις 10 το πρωί έως και περίπου στις 4 το απόγευμα.

Μετά από ώρες η γυναίκα κατόρθωσε να βγει από το διαμέρισμα και, σύμφωνα με τον μάρτυρα, πέρασε από το μπαλκόνι σε διπλανό όπου και κλειδώθηκε και άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια.

Σοκαριστική μαρτυρία για το βιασμό της καθαρίστριας

Την ίδια ώρα, σοκαριστική είναι η μαρτυρία της γυναίκας που έσπευσε να βοηθήσει την 50χρονη καθαρίστρια πολυκατοικίας στα Πετράλωνα. «Είμαι η πρώτη που είδα τη γυναίκα. Τη βρήκα ημίγυμνη και με παραμορφωμένο το πρόσωπό της από τα χτυπήματα και ψυχολογικά ήταν χάλια», είπε η γειτόνισσα που αντιλήφθηκε πρώτη τη γυναίκα που ζητούσε βοήθεια για να απεγκλωβιστεί από το διαμέρισμα του 35χρονου ενοίκου.

Όπως είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1, η ίδια η καθαρίστρια της είπε, αφού βγήκε από το νοσοκομείο και πήγε στην Αστυνομία για να κάνει επίσημη καταγγελία, ότι «επτά φορές τη βίασαν και την ξυλοκόπησαν. Ήταν χάλια η γυναίκα, σκοτωμένη στο πρόσωπο».

«Η γυναίκα κατάφερε να βγει από το μπαλκόνι και να φύγει από το διαμέρισμα. Αυτός ήταν μέσα και μούγκριζε. Καθυστέρησε η Αστυνομία. Ήρθαν πάρα πολύ αργά. Ήρθε η Αστυνομία στις 10 το βράδυ. Αυτός θα περίμενε μέσα; Έφυγε από τον φωταγωγό, μετά από τον δεύτερο όροφο είναι ανοιχτός ο φωταγωγός».

Όπως είπε η γειτόνισσα, ο 35χρονος «τη μάνα του την έδερνε όλο τον καιρό». Μάλιστα, η μητέρα του τυγχάνει να είναι επίσης καθαρίστρια.

Μάλιστα, είπε ότι καθώς αντιλήφθηκε ότι εκείνη είχε σπεύσει να βοηθήσει την 50χρονη μόλις κατάφερε να φύγει από το διαμέρισμά του, ο 35χρονος «απειλούσε εμένα και την κόρη μου επειδή βοηθήσαμε τη γυναίκα, όσο ήταν μέσα. Είπε ότι θα μας πνίξει. Φοβόμαστε. Είμαστε μέσα στο σπίτι με κατεβασμένα τα ρολά. Μας είπε η Αστυνομία να μην ανοίγουμε τα ρολά, ούτε να ανοίγουμε την πόρτα όταν χτυπάει κουδούνι».