Στο Sala Silvermine Hotel της Σουηδίας θα βρεις τη βαθύτερη υπόγεια σουίτα. Θα έμενες έστω ένα βράδυ;

Έχεις τρελαθεί με την καθημερινότητα και ψάχνεις έναν τρόπο να ξεφύγεις πραγματικά από όλα αυτά; Τότε δεν έχεις παρά να αναζητήσεις το Sala Silvermine Hotel στο Västmanland της Σουηδίας, όπου θα βρεις τη βαθύτερη υπόγεια σουίτα στον κόσμο.

Η σουίτα, η οποία μεταφέρει τους επισκέπτες της περίπου 150 μέτρα κάτω από το έδαφος, δίνει την ευκαιρία σε όποιον την κλείσει να απολαύσει ένα ιδιωτικό καταφύγιο σε ένα ιστορικό ορυχείο αργύρου που κατασκευάστηκε εκατοντάδες χρόνια πριν.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Casual Opulence (@casualopulence)

Αν και το συγκεκριμένο κατάλυμα δεν θα λέγαμε πως είναι ευάερο και ευήλιο, η σουίτα -σχεδιασμένη για δύο άτομα- είναι διακοσμημένη με ασημένια έπιπλα και διαθέτει άφθονο φως από κεριά, για να δημιουργήσει ένα απόλυτα ρομαντικό σκηνικό.

Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν τη δική τους ιδιωτική ξενάγηση στο ορυχείο και να περιπλανηθούν μέσα από υπόγειες λίμνες, ελικοειδείς στοές και διαδρόμους. Για περισσότερα από 400 χρόνια, το ορυχείο ήταν ένας από τους σημαντικότερους παραγωγούς αργύρου της Σουηδίας, ενώ φτάνει σε βάθος πάνω από 305 μέτρα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jordan Mertes (@jordan_mertes)

Όσο για την τιμή του δωματίου στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο; Όποιος θελήσει να κλείσει την υπόγεια σουίτα θα πρέπει να πληρώσει περίπου 500 ευρώ τη βραδιά. Πάντως να σημειώσουμε πως σε καμία περίπτωση δεν ενδείκνυται για κλειστοφοβικούς.

Διαβάστε ακόμη: