Ακομα η αγορά προσπαθεί να κατανοήσει την κίνηση του Θεόδωρου Φέσσα (το ένα Φ) της Quest να αποκτήσει ποσοστό πέριξ του 10% της εισηγμένης Φουρλής, του Βασίλη Φουρλή (το δεύτερο Φ).
Σε πρώτη ανάγνωση, οι δύο όμιλοι δεν φαίνεται να αποκτούν καμία αξιόλογη συνέργεια, καθώς έχουν διαφορετικό αντικείμενο η κάθε μία.
Σε ορισμένα χρηματιστηριακά γραφεία κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι οι δύο επιχειρηματίες ετοιμάζουν από κοινού μια μεγάλη επένδυση, δημιουργώντας ένα δικό τους εμπορικό κέντρο, στο οποίο θα φιλοξενηθούν σε διαφορετικά επίπεδα και χώρους τα προϊόντα τους, όπως και τα προϊόντα ενός ξένου εμπορικού ομίλου, που θα έρθει πρώτη φορά στην Ελλάδα. Και αυτή η πληροφορία, όμως, δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται, τουλάχιστον προς το παρόν.
Ένα δεύτερο σενάριο αναφέρεται στην ύπαρξη και τρίτου προσώπου στον όλο σχεδιασμό, αλλά – πάντα σύμφωνα με τις κυκλοφορούσες φήμες – αυτό δεν αποτελεί κοινό μυστικό των “δύο Φ”, αλλά μυστικό μόνο του ενός.
Πολύ… μυστήριο έχει πέσει στη συγκεκριμένη περίπτωση, οπότε ας κρατάμε μικρό καλάθι και ας περιμένουμε. Ο μεν Φέσσας δεν φημίζεται για…σκορποχέρης, ο δε Φουρλής επίσης είναι συντηρητικός στις έως σήμερα κινήσεις του, οπότε το σήμερα δεν επιδέχεται ορθή και έγκυρη “μετάφραση”.
