H Kατερίνα Ζαρίφη μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» και αναφέρθηκε για τη νέα της εκπομπή, τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και για τον Τόλη Παπαδημητρίου.

Αρχικά, ανέφερε: «Τώρα το βρίσκουμε στην εκπομπή. Ήταν πολύ αγχωτικό αυτό που πήγαμε να κάνουμε. Έχει αρχίσει και αρέσει».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για τα νούμερα τηλεθέασης και τον Νίκο Μουτσινά: «Είναι αρχή για να μιλάμε για νούμερα τηλεθέασης, εμείς θέλαμε να δείξουμε πώς ακριβώς είναι η εκπομπή. Είμαι ευχαριστημένη ως τώρα. Ο Νίκος Μουτσινάς είναι στο Περού, μου έστειλε καλή επιτυχία μέσα από ένα live που έκανε».

Αναφορικά με τον Γιώργο Λιάγκα και τα σχόλιά του για την εκπομπή της, είπε: «Το χιούμορ είναι σαν τη γεύση. Τρως το σπανακόρυζο και είτε σου αρέσει, είτε δεν σου αρέσει. Δεχόμαστε οποιαδήποτε κριτική».

Επίσης, πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο για τα καλά του λόγια. Με είπε ταλαντούχα, ήρθε στο θέατρο. Δεν το έχω με τις απαντήσεις και το θεωρώ κρίμα. Δεχόμαστε όλες τις κριτικές, δεν υπάρχει σατιρική εκπομπή χωρίς κριτική».

Τέλος, για τον Τόλη Παπαδημητρίου είπε: «Καταλαβαίνω ότι ένιωσε άβολα. Είδε την πρώτη μέρα. Υπήρχε το αίσθημα της “πρεμιερίλας”. Μακάρι να μην υπήρχε».

Διαβάστε ακόμη: