Η Κατερίνα Ζαρίφη έκανε δηλώσεις στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε τόσο για τη νέα της εκπομπή που κάνει αύριο πρεμιέρα στο Open όσο και για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Αρχικά, για την πρεμιέρα της εκπομπής της δήλωσε: «Σαν ψέμα μου φαίνεται. Με θέματα τηλεόρασης θα ασχοληθούμε, να μου πεις όλοι αυτό δεν κάνουν; Εγώ πιστεύω ότι η πρωτοτυπία είναι στον τρόπο που το σερβίρεις».

Για το αν έχει λάβει μήνυμα από την Ελένη Μενεγάκη, η ηθοποιός απάντησε: «Όχι, τι μήνυμα παιδί μου; Βασικά εγώ πρέπει να της στείλω τώρα. Έχω στείλει που ξεκίνησε για καλή επιτυχία».

Αναφορικά με τον Ανδρέα Μικρούτσικου είπε: «Τον αγαπώ τον Ανδρέα Μικρούτσικο και αγαπώ τις εκρήξεις. Θεωρώ ότι ο Ανδρέας δεν θα φύγει ποτέ από την Κατερίνα Καινούργιου. Τον λατρεύουν παιδιά, τον λατρεύουν και είναι και ο ίδιος αξιαγάπητος. Εγώ τον περιμένω στην “Οδό Ζαρίφη 2″».

Ενώ, για τον Γιώργο Λιάγκα σχολίασε: «Τον βλέπω πολύ χαριτωμένα τον Γιώργο Λιάγκα. Που είναι αυτό το παιδάκι που με έχετε νευριάσει και θα τα πω όλα μαζεμένα. Θεωρώ ότι είναι χαρισματικός παρουσιαστής, αλλά έχω πέσει και εγώ στο στόμα του».

«Εμένα μου ψιλοαρέσουν οι κόντρες, είναι σαν να είμαστε σε μια γειτονιά. Πώς ήταν οι κυρίες της αυλής; Έχει τον χαβαλέ του, αρκεί να μην γίνονται σε πολύ προσωπικό επίπεδο, και να μην γίνονται προσωπικές επιθέσεις. Το λίγο νυχάδικο είναι ωραίο να συμβαίνει» πρόσθεσε.

«Την εποχή του Πρωινού Καφέ υπήρχαν κανάλια να μας αλλάζουν τον αδόξαστο. Τότε με είχαν επηρεάσει πολύ βαθιά. Τώρα πια ακούς την κριτική, πάλι δεν ακούς τα κακεντρεχή σχόλια που μπορεί να φορούν στην εξωτερική σου εμφάνιση» είπε στο τέλος η Κατερίνα Ζαρίφη.

Διαβάστε ακόμη: