Για πέμπτη φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας πήρε το χρυσό στους κρίκους σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάνοντας υπερήφανους όλους τους Έλληνες και ο πολιτικός κόσμος έστειλε τα συγχαρητήριά του.

Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Με ανάρτηση στο Twitter η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συνεχάρη τον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του πέμπτου χρυσού του μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης στην Ελβετία, τονίζοντας ότι χρόνια τώρα εξακολουθεί να μας κάνει υπερήφανους.

Ειδικότερα στην ανάρτηση της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρει: «Ο Ολυμπιονίκης και πολλές φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το πέμπτο χρυσό του μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στην Ελβετία. Θερμά συγχαρητήρια στον εξαιρετικό αθλητή μας, που χρόνια τώρα εξακολουθεί να μας κάνει υπερήφανους».

Φώφη Γεννηματά

«Άλλη μια κορυφαία διάκριση για τον «άρχοντα των κρίκων». Λευτέρη Πετρούνια μας κάνεις περήφανους και γράφεις ιστορία. Θερμά συγχαρητήρια», έγραψε η Φώφη Γεννηματά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.