Η εκπομπή «Η Φωλιά των ΚουΚου» με την Κατερίνα Καραβάτου έκανε σήμερα φινάλε για την φετινή τηλεοπτική σεζόν και η παρουσιάστρια «κρατούσε» πολλά για την τελευταία της μέρα στον αέρα.

Μάλιστα, αυτό ήταν και το φινάλε γενικότερα της «Φωλιάς των ΚουΚου» καθώς η ίδια ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να συνεχίσει και για πέμπτη σεζόν.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε για πέμπτη σεζόν να είμαστε Κου Κου αλλά θα σας πω κάτι! Αν μία φορά ήσουν Κου Κου, τότε θα είσαι για πάντα Κου Κου και αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

Κατερίνα Καραβάτου: Ιδιαίτερα συγκινημένη στο φινάλε της εκπομπής της

Κατερίνα Καραβάτου: Ιδιαίτερα συγκινημένη στο φινάλε της εκπομπής της

Η Κατερίνα Καραβάτου ξεκίνησε λέγοντας ότι υπήρξε αξιοπρεπής άνθρωπος που τιμά τους συνεργάτες και τους εργοδότες του.

«Εγώ ανέκαθεν έχω υπάρξει ένας πάρα πολύ αξιοπρεπής άνθρωπος που τιμά τους συνεργάτες του και τους εργοδότες του και πορεύεται με αγάπη ακόμα και αν δεν την λαμβάνει. Μία μικρή αναδρομή στο παρελθόν μου θα σας θυμίσει ότι και ξέρω να φέρομαι και ξέρω και να εκτιμώ και να αντιμετωπίζω και τις δικές μου δυσκολίες και τον άλλων. Επίσης, ξέρω να σηκώνομαι όταν πέφτω. Αυτό το έμαθα. Η κρητική μου καταγωγή που έχει δώσει ένα πλεονέκτημα και αυτό είναι η περηφάνια», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και συνέχισε με μια μαντινάδα.

«Πιστεύω ότι η συνέπεια και οι καλοί τρόποι δεν είναι υποχρέωση. Πέρασα πολύ χάλια αυτές τις ημέρες και γενικότερα τον τελευταίο καιρό, ας μη γελιόμαστε. Ήταν μια περίοδος με γεναίες συγνώμες τουλάχιστον από εμένα και τον Κρατερό Κατσούλη. Πιστεύω ότι κάθε αποχαιρετισμός είναι ένας μικρός θάνατος. Εγώ βίωσα αυτή την κατάσταση ακριβώς έτσι. Στην αρχή δεν το πίστεψα, έκλαψα.

Πέρασα πολύ άσχημα, πένθισα, υπήρξα απαρηγόρητη, μετά δυνατή και μετά κατάλαβα τι ήμουν. Ήμουν πάρα πολύ θυμωμένη. Έρχομαι σήμερα λοιπόν εδώ με ψηλά το κεφάλι για να αποχαιρετήσω την Κατερίνα Καραβάτου της Φωλιάς των Κου Κου. Ήρθα εδώ για να μοιραστώ μαζί σας το πλεονέκτημα του να μην θυμώνουμε», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=Xnug6fwumy0&ab_channel=Zappitshow