Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής «Super Κατερίνα» για τη Φαίη Σκορδά και το Fay’s Time, προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όλα άρχισαν όταν η Φαίη Σκορδά ανέφερε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν έλαβε την απαραίτητη υποστήριξη από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όταν έδειξαν στην «Super Κατερίνα» τις δηλώσεις του τράπερ Light, στις οποίες δεν μιλούσε με θετικά σχόλια για τον παρουσιαστή. Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά είπε: «Αυτό γίνεται θέμα. Η αντιπαράθεση αυτή έχει γίνει θέμα κι άλλες φορές. Δεν είναι στη φύση της εκπομπής (σ.σ. Super Κατερίνα) η αντιπαράθεση του Μικρούτσικου με τον οποιονδήποτε Light να είναι μέσα στη θεματολογία;».

Η παρουσιάστρια συνέχισε, λέγοντας: «Προφανώς και καλά κάνουν γιατί πάνε και καλά στα νούμερα. Έχουν αυτή τη συγκεκριμένη θεματολογία που γίνεται και προσωποκεντρική, με διαμάχες δικές τους… Αυτή είναι η φύση της εκπομπής, καλά κάνουν, δεν θα την κρίνει κάποιος, ο κόσμος κρίνει και εν τέλει βλέπει ή δεν βλέπει κάτι. Απλώς η συγκεκριμένη στιγμή, τα συγκεκριμένα λόγια από τον συγκεκριμένο άνθρωπο ήταν υπερβολικά, ήταν σαν να υπάρχει μία γραμμή, να υπερέβησαν τα όρια. Δεν είναι μόνο το τηλεοπτικό, μετά υπάρχει ένας σεβασμός σε έναν άνθρωπο. Δεν είναι για να τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι για το συγκεκριμένο μόνο».

Τέλος, η Φαίη Σκορδά ανέερε: «Δεν είναι μόνο το τηλεοπτικό, μετά υπάρχει και ένας άνθρωπος που κάθεται εκεί στην παρέα. Ίσως εκεί θα πρέπει να υπάρχει ένα φίλτρο. Κανείς δεν μπορεί να κάνει τον αρχισυντάκτη μίας εκπομπής, γιατί ο κόσμος είναι αυτός που επιλέγει. Αλλά η συγκεκριμένη στιγμή, ανθρώπινα, επαγγελματικά και από σεβασμό και μόνο και δεν έχει να κάνει η ηλικία, δεν είναι ωραίο. Είναι προσβλητικό γιατί φιλοξενείς έναν άνθρωπο που σε βρίζει».

Οι αντιδράσεις στο Twitter

Από τη στιγμή που η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε με αρνητικά σχόλια για τη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή της, το hashtag της «Super Kατερίνα» σκαρφάλωσε στην κορυφή του Twitter. Οι αντιδράσεις εναντίον της Κατερίνας Καινούργιου για τον τρόπο με τον οποίο μίλησε ήταν δεκάδες. Τα σχόλια ήταν αρκετά αιχμηρά για την Κατερίνα Καινούργιου και η πλειοψηφία υποστήριξε τη Φαίη Σκορδά για το ήθος και την αξιοπρέπειά της.

Light: Ρίχνει ξανά τα «καρφιά» του στον Ανδρέα Μικρούτσικο – «Έχει πολύ χαμηλό επίπεδο, έκανε ριάλιτι 50 χρόνια»

Διαβάστε ακόμη: