Το νησί της Πάρου επέλεξε η Κατερίνα Καινούργιου για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η ίδια χαλαρώνει για λίγες ημέρες ακόμα πριν πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα και για την πρεμιέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Η παρουσιάστρια με την αψεγάδιαστη σιλουέτα, μοιράζεται στο Instagram με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις διακοπές της και τις στιγμές ξεγνοιασιάς που ζει.

Ωστόσο, τα βλέμματα έχει τραβήξει μια ανάρτηση με την πίσω όψη της παρουσιάστριας. Συγκεκριμένα η ίδια κοιτάει το ηλιοβασίλεμα topless.

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα οι φήμες την ήθελαν ξανά μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, τελικά όμως δεν υπήρξε επανασύνδεση και η ίδια προσπαθεί να γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και να κάνει μία νέα αρχή.

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε unfollow από το Instagram τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος από την άλλη εξακολουθεί να την ακολουθεί αλλά και να έχει στο προφίλ του την κοινή τους φωτογραφία από το ταξίδι που είχαν κάνει στην Ιταλία.

Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι για τρία χρόνια ενώ πριν μερικούς μήνες αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους γεγονός που επηρέασε πολύ την ψυχολογία της παρουσιάστριας.