Η Κατερίνα Καινούργιου ξεσπά κατά όσων ακολούθησαν τον 32χρονο πιλότο στο προφίλ του στο Instagram, μετά την ομολογία του, με τη γνωστή παρουσιάστρια να εκφράζει τη θέση της μέσα από την εκπομπή της στο OPEN, το «Ευτυχείτε».

«Να τον καταραστείς ναι, αλλά γιατί να τον ακολουθήσεις;»

«Με το που δολοφόνησε τη γυναίκα του, μετά από δέκα ημέρες ανέβασε και φωτογραφία στο Instagram, στην οποία γράφει: Καλό ταξίδι αγάπη μου. Και να πω και κάτι… Αυτό το Instagram που είναι και ανοιχτό που έχει πάει στους 18.000 followers. Ποιοι ρε παιδιά τον ακολουθείτε;», σχολίασε αρχικά.

«Να μπαίνετε να γράφετε τα αίσχη και καλά κάνετε. Να ακολουθήσετε τον δολοφόνο; Γιατί; Με έχει σοκάρει από χθες που το είδα. Το λέω με σφίξιμο στο στομάχι. Να τον καταραστείς ναι, αλλά γιατί να τον ακολουθήσεις;» τόνισε με μεγάλη ένταση η Κατερίνα Καινούργιου.

Σημειώνεται πως αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες το γεγονός πως ενώ ο 32χρονος πιλότος ομολόγησε τη δολοφονία της συζύγου του και βρίσκεται κρατούμενος στη ΓΑΔΑ, οι followers του στα social media συνεχώς αυξάνονται.

Ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, μετά από διαπληκτισμό που είχαν, βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη, συγκεντρώνοντας τεράστιες αντιδράσεις από την κοινωνία, η οποία όλο αυτό το διάστημα παρακολουθούσε με αγωνία τις εξελίξεις.

Γιατί ακολουθούν τον πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο Instagram;

Και αντί οι ακόλουθοί του στο Instagram να μειώνονται, συνεχώς αυξάνονται. Ενδεικτικά, πριν από λίγες ημέρες είχε περί τους 15 χιλιάδες ακολούθους, ενώ τώρα κοντεύει να φτάσει τους 19 χιλιάδες.

Μάλιστα, ο ψυχολόγος της Ελληνικής Αστυνομίας που μίλησε με τον κατηγορούμενο ανέλυσε αυτή τη συμπεριφορά των χρηστών των social media. O ίδιος, μιλώντας στο skai, τόνισε ότι ο κόσμος ζει όλο και περισσότερο μέσα από τα social media, χωρίς να ασχολείται με την πραγματική ζωή ή θεωρώντας ότι η κανονική του ζωή είναι μέσα από το κινητό.