Μετά την καραντίνα, επειδή ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορωνοϊού, η Kate Middleton επέστρεψε στις δημόσιες εμφανίσεις της. Πριν από δύο ημέρες, περίπου, συνόδευσε τον πρίγκιπα William στον τελικό γυναικών του Wimbledon και τράβηξε όλα τα βλέμματα. Και οι δύο τους έδειχναν να απολαμβάνουν την έξοδό τους.

Η Kate Middleton για τον αγώνα επέλεξε ένα φόρεμα Emilia Wickstead σε ρομαντική γραμμή, στο χρώμα της σεζόν, το lime green. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με λευκές γόβες και είχε τα μαλλιά της σε χαλαρές μπούκλες στους ώμους. Στο τέλος της εκδήλωσης η Δούκισσα του Cambridge παρέδωσε στην νικήτρια του αγώνα, Ashleigh Barty, το τρόπαιο του αγώνα.

Μια ακόμα εμφάνιση με πρίγκιπα William έκανε η Kate Middleton στο Wembley του Λονδίνου όπου έδωσαν το παρών χιλιάδες οπαδοί του ποδοσφαίρου, για να υποστηρίξουν τη χώρα τους στον τελικό του Euro, απέναντι στην Ιταλία. Μαζί τους και ο γιος τους, George, παρακολουθώντας τον αγώνα από τις VIP κερκίδες.

Η Αγγλία ήταν μπροστά, βάζοντας γκολ στο δεύτερο κιόλας λεπτό του αγώνα, με τους οπαδούς της να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι για τη συνέχεια, αν και η αντίπαλη ομάδα έκανε την ανατροπή, αφήνοντάς τους απογοητευμένους.

Κάπως έτσι ήταν και ο μικρός George. Ο νεαρός Πρίγκιπας λοιπόν, ήταν αυθόρμητος και ιδιαίτερα εκφραστικός σε όλη τη διάρκεια του τελικού, με την κάμερα να «αιχμαλωτίζει» τα συναισθήματά του που ήταν έκδηλα σε όλες τις φάσεις του αγώνα. Οι αντιδράσεις του πάντως, έγιναν viral στο Twitter…!

Ο 7χρονος Πρίγκιπας πανηγύρισε έξαλλα στο γρήγορο γκολ του Σο στην αρχή της αναμέτρησης, γελώντας, χοροπηδώντας και αγκαλιάζοντας τους γονείς του.

https://twitter.com/PoliticsForAlI/status/1414299981184385029

Ωστόσο, η ψυχολογική του κατάσταση άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα και η απογοήτευσή του ήταν εμφανής, όταν η Ιταλία κατάφερε να επικρατήσει στα πέναλτι και να πάρει το τρόπαιο. Σημειώνεται πως ο τελικός μεταδόθηκε παράλληλα από το BBC και το ιδιωτικό ITV, με τη δημόσια συχνότητα να εξασφαλίζει τη «μερίδα του λεόντος», με περίπου 25 εκατ. τηλεθεατές.