Ο Βινς ΜακΜάχον οδηγήθηκε σε παραίτηση από την μητρική εταιρεία της WWE μετά τις κατηγορίες μιας πρώην υπαλλήλου για σεξουαλική εκμετάλλευση.

Οι κατηγορίες αποκαλύφθηκαν μετά τη μήνυση που κατέθεσε η πρώην υπάλληλος Τζάνελ Γκραντ, υποστηρίζοντας ότι ο ΜακΜάχον την ανάγκασε να έχει σεξουαλικές σχέσεις για να διατηρήσει τη δουλειά της και διέδιδε ροζ βίντεο με την ίδια και άλλους άνδρες, συμπεριλαμβανομένων υπαλλήλων της WWE.

Ο ίδιος ο ΜακΜάχον χαρακτήρισε αβάσιμες τις κατηγορίες όταν παραιτήθηκε ενώ ανέφερε ότι η εις βάρος του αγωγή «είναι ψευδής, αισχρή επινοημένες καταστάσεις που δεν συνέβησαν ποτέ και αποτελεί εκδικητική διαστρέβλωση της αλήθειας». «Σκοπεύω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου με σθένος απέναντι σε αυτές τις αβάσιμες καταγγελίες και ανυπομονώ να καθαρίσει το όνομά μου».

Ο ΜακΜάχον είναι ένα από τα διασημότερα πρόσωπα στην επαγγελματική πάλη εδώ και για πολλά χρόνια. Αγόρασε από τον πατέρα του στις αρχές της δεκαετίας του 1980 την τότε Παγκόσμια Ομοσπονδία Πάλης μετατρέποντας την στην παγκοσμίως γνωστή WWE.

Τον προηγούμενο χρόνο η WWE συγχωνεύτηκε με την εταιρεία που έχει την διεύθυνση του Ultimate Fighting Championship (UFC) για τη δημιουργία της εταιρείας αθλητικής ψυχαγωγίας TKO Group Holdings ύψους 19,7 δις. ευρώ.

Εκπρόσωπος της TKO δήλωσε πριν από λίγες μέρες πως ο ΜακΜάχον δεν έχει τον έλεγχο της εταιρείας ούτε «επιβλέπει τις καθημερινές λειτουργίες του WWE». Και υπογράμμισε ότι η TKO λαμβάνει σοβαρά υπόψιν τις «αποτρόπαιες κατηγορίες» και πως το θέμα επιλύεται εσωτερικά.

Διαβάστε ακόμη: