Σοκάρει η καταγγελία που έκανε νεαρή γυναίκα 27 ετών και μητέρα ενός μικρού παιδιού η οποία ζει μια κόλαση εδώ και έναν μήνα καθώς, όπως ανέφερε στην Αστυνομία, ο εν διαστάσει σύζυγός της για να την εκδικηθεί για τον χωρισμό τους ανέβασε σε προσωπικό του λογαριασμό στο διαδίκτυο, ένα ροζ βίντεο με προσωπικές της στιγμές .

Μάλιστα όπως είπε η ίδια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, έστειλε το βίντεο και στο φιλικό περιβάλλον της και της έριξε μπουνιά στο πρόσωπο έξω από το σπίτι της.

«Από την ημέρα που έχουμε χωρίσει, μέχρι σήμερα ψάχνει αφορμές να μου καταστρέψει τη ζωή, δεν με αφήνει σε ησυχία, ούτε εμένα, ούτε το μικρό. Βλέπει το παιδί και του λέει ”να μη σε βλέπω μπάσταρδο”», είπε η γυναίκα.

Την χτύπησε και μπροστά στον ανήλικο γιο τους

Ο άνδρας, ο οποίος κυκλοφορούσε ελεύθερος, της επιτέθηκε ξανά. Αυτή τη φορά την μαχαίρωσε στην κοιλιά, με την νεαρή μητέρα να οδηγείται στο νοσοκομείο και οι γιατροί της έκαναν ράμματα στα σημεία που την είχε μαχαιρώσει.

Η 27χρονη πάτησε το panic button όμως δεν λειτούργησε. Η νεαρή μητέρα περιμένει την τιμωρία του, ό,τι δηλαδή δεν έγινε τις προηγούμενες φορές που της είχε επιτεθεί.

Στις αρχές του μήνα είχε στήσει ξανά καρτέρι έξω από το σπίτι της και την είχε χτύπησε μπροστά στον ανήλικο γιο τους. Η 27χρονη φοβάται για τη ζωή της, αλλά κυρίως για το παιδί της, εκφράζοντας τον φόβο ότι δεν θα διστάσει και να τη σκοτώσει.

Έξω από το σπίτι που μένει, υπάρχει συνέχεια ένα περιπολικό, ενώ η ασφάλεια έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του εν διαστάσει συζύγου της.

Διαβάστε ακόμη: