Περιστατικό ομαδικού βιασμού 39άχρονης γυναίκας στην Πάτρα, διερευνούν τις τελευταίες ώρες αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών. Συγκεκριμένα, μία γυναίκα που πήγε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο, ενημέρωσε για το συμβάν τους ιατρούς και αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/07) προς την Κυριακή, δύο άνδρες ηλικίας 32 και 47 ετών, με τους οποίους είχε προηγουμένως βγει για διασκέδαση, την οδήγησαν στο σπίτι του ενός στην Πάτρα και αφού, όπως είπε, της έδωσαν εν αγνοία της ναρκωτική ουσία, στη συνέχεια τη βίασαν, σύμφωνα με την καταγγελία.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν τάχιστη, οι οποίοι έπειτα από έρευνες, κατέληξαν στους δύο άνδρες που συνελήφθησαν. Οι δύο συλληφθέντες αρνούνται τις κατηγορίες και υποστηρίζουν πως ναι μεν υπήρξε ερωτική συνεύρεση με τη γυναίκα, αλλά με τη συναίνεσή της.

Παραδέχονται επίσης πως έκαναν χρήση ναρκωτικών, αλλά εν γνώσει της καταγγέλλουσας.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα με τη βαριά κατηγορία του ομαδικού βιασμού, ενώ αναμένονται ήδη τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, στις οποίες έχει υποβληθεί η 39άχρονη, προκειμένου να διαπιστωθεί ή όχι η λήψη ναρκωτικής ουσίας.

Σε κατ’ οίκον έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι όπου καταγγέλλεται ο βιασμός, δε βρέθηκαν ναρκωτικά.