Ο Κάρλο Αντσελότι «έσταζε μέλι» για τον Μπραχίμ Ντίας μετά το χθεσινό παιχνίδι με τη Λειψία, τόσο για το καταπληκτικό γκολ που πέτυχε, αλλά και για την απόδοσή του το τελευταίο διάστημα. Ο Ιταλός, άλλωσε, δεν είναι μόνο ένας από τους καλύτερους και τους πιο πετυχημένους προπονητές όλων των εποχών, αλλά και ένας άνθρωπος που δίνει δεύτερες ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που δείχνουν ότι τις αξίζουν. Σε αυτούς που δουλεύουν και προσπαθούν για το κάτι παραπάνω.

Όπως ο Μπραχίμ Ντίας. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ανήκε στη «βασίλισσα», όμως, είχε δοθεί δανεικός από τη Ρεάλ για δύο χρόνια στη Μίλαν. Αυτό το… αγροτικό φαίνεται ότι τον βοήθησε τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά, ώστε να εξελιχτεί και πλέον όχι μόνο να είναι έτοιμος για να φορέσει τη φανέλα της ισπανικής ομάδας. Αλλά και για να πετυχαίνει γκολ, σαν αυτό στον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στη Λειψία.

Ο Κάρλο Αντσελότι γνωρίζει από πρώτο χέρι πόσο μεγάλο «σχολείο» είναι η ομάδα του Μιλάνου. Γι’ αυτό τον λόγο και φρόντισε να αποθεώσει τόσο τον παίκτη του που γύρισε καλύτερος μα και γενικότερα την ιταλική ομάδα που τον βοήθησε να ανέβει επίπεδο!

«Έχει αλλάξει κατά πολύ ο Μπραχίμ Ντίας. Πρόκειται για τελείως διαφορετικό σε σχέση με την τελευταία φορά που τον είχα δει και όταν αγωνιζόταν στη Μίλαν. Τον βοήθησε πολύ η Μίλαν να εξελιχτεί και να βελτιωθεί. Τα παιχνίδια που έκανε εκεί φαίνονται πλέον εδώ μαζί μας και με τις εμφανίσεις του επιβεβαιώνει τη γνώμη που είχαμε για εκείνον.

Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να πληρώσουμε κάποιο χρηματικό ποσό για να επιστρέψει σε εμάς», τα λόγια του.

Διαβάστε ακόμη: