Το πρώην σούπερ μόντελ και Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Κάρλα Μπρούνι αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και πως μόνο χάρη στους τακτικούς ελέγχους που έκανε, δεν χρειάστηκε να υποβληθεί σε μαστεκτομή.

Σε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram σήμερα, η 55χρονη Κάρλα Μπρούνι δήλωσε ότι διαγνώστηκε με την ασθένεια το 2019.

Η εξομολόγηση της Κάρλα Μπρούνι για την περιπέτειά της με τον καρκίνο του μαστού

Συγκεκριμένα, ανάρτησε ένα βίντεο, στο οποίο τελείως άβαφη και χωρίς να λέει λέξη, μοιράζεται τη δική της ιστορία, με πλακάτ.

«Πριν από τέσσερα χρόνια, διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού» λέει η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας σε ένα βίντεο. «Χειρουργική επέμβαση, ακτινοθεραπεία, ορμονοθεραπεία, ακολούθησα τη συνήθη πορεία για την αντιμετώπιση αυτού του τύπου καρκίνου. Αλλά ήμουν τυχερή – ο καρκίνος μου δεν ήταν ακόμη επιθετικός. Γιατί αυτός ο καρκίνος δεν ήταν επιθετικός; Επειδή δεν είχε προλάβει να γίνει τέτοιος».

Προωθώντας τον μήνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού, η Κάρλα Μπρούνι συνέχισε: «Επειδή κάθε χρόνο, την ίδια ημερομηνία, κάνω μαστογραφία. Αν δεν το έκανα αυτό κάθε χρόνο, δεν θα είχα σήμερα αριστερό στήθος».

«Δεν το δημοσιεύω αυτό για να σας δώσω λεπτομέρειες για την υγεία μου. Αυτό με αηδιάζει και δίστασα για πολλή ώρα πριν μιλήσω. Όχι, αν το δημοσιεύω αυτό σήμερα είναι επειδή έχω ένα και μοναδικό μήνυμα να σας μεταφέρω. Είναι ένα θεμελιώδες μήνυμα για όλες τις γυναίκες που με ακολουθούν – κάντε τις μαστογραφίες σας κάθε χρόνο. Κάντε τις μαστογραφίες σας. Η ζωή σας εξαρτάται από αυτό» καταλήγει η Κάρλα Μπρούνι.

Διαβάστε ακόμη: