Νέα εξέλιξη υπάρχει στην υπόθεση δολοφονίας της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Action24, σημειώθηκε διάρρηξη στο διαμέρισμα το οποίο διέμενε η 84χρονη, από τουλάχιστον δυο δράστες, οι οποίοι φέρονται να έχουν εντοπιστεί από κάμερες ασφαλείας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, άγνωστα παραμένουν τα κίνητρά τους, αλλά και το τι αναζητούσαν μέσα στο σπίτι της 84χρονης. Οι δράστες φορώντας κουκούλες, έχοντας καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και γάντια, προσπάθησαν να μην αφήσουν κανένα ίχνος. Πάντως αυτή η διάρρηξη περιπλέκει ακόμη περισσότερο την υπόθεση, ενώ οι αστυνομικές Αρχές θα πρέπει να διαπιστώσουν αν εμπλέκονται και άλλα άτομα στην δολοφονία της 84χρονης γυναίκας.

Καμένα Βούρλα: Μία σύλληψη για τη δολοφονία της – «Δεν το έκανα εγώ»

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχει συλληφθεί μια 50χρονη από την Αλβανία η οποία αρνείται την εμπλοκή της στην υπόθεση δολοφονίας της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα, η 50χρονη οικιακή βοηθός που συνελήφθη ως ύποπτη την Τρίτη.

Σύμφωνα με το Mega, η 50χρονη μετά σύλληψή της για την υπόθεση στα Καμένα Βούρλα κρατά αρνητική στάση απέναντι στους αστυνομικούς που προσπάθησαν να την ανακρίνουν, ενώ παράλληλα επικαλείται προβλήματα υγείας. «Πήγα από το σπίτι εκείνη την ημέρα, αλλά δεν τη σκότωσα εγώ», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Την ίδια ώρα κατά τις ίδιες πληροφορίες, αρνείται πως γνώριζε ότι η ηλικιωμένη είχε χρήματα στο σπίτι της. Η αστυνομία ωστόσο ερευνά το κινητό της, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είχε επικοινωνία με την 80χρονη πριν τη δολοφονία αλλά και εάν επικοινώνησε με κάποιον μετά τη δολοφονία της.

Διαβάστε ακόμη: