Ερωτηματικά για τη σχέση του Χρήστου Μάστορα και της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη προκάλεσε η κίνησή τους να κάνουν ο ένας τον άλλο unfollow στο Instagram, κάτι που έγινε γνωστό την Καθαρά Δευτέρα (18/3), πυροδοτώντας φήμες χωρισμού.

Την κατάσταση, μάλιστα, περιέπλεξε ένα βίντεο που ανήρτησε το γνωστό μοντέλο στον λογαριασμό της στο Tik Tok, στο οποίο φαινόταν να τραγουδά το τραγούδι της Άννας Βίσση που λέει: «Τώρα μαθαίνω, τι σημαίνει, από μακριά κι αγαπημένοι».

Τα δύο αυτά στοιχεία, οδήγησαν σε σενάρια που έκαναν λόγο για «σύννεφα» στη σχέση του ζευγαριού, ακόμα και για χωρισμό.

@garifalia.kalifoni #tiktok #fyp #❤️ #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – annavissiofficial

Καληφώνη Μάστορας: Από τα unfollow, στη διάψευση

Υπενθυμίζεται πως ο δημοφιλής τραγουδιστής και το μοντέλο είναι μαζί σχεδόν δύο χρόνια, αν και το πρώτο διάστημα της σχέσης τους κρατούσαν χαμηλό προφίλ, ενώ τους τελευταίους μήνες προχώρησαν σε κοινές αναρτήσεις.

Την απάντηση στις φήμες έδωσε το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας (18/3) η Γαρυφαλλιά Καληφώνη γιατί ενώ κάποιοι στα social media έκαναν λόγο για άδοξο τέλος αυτής της σχέσης, λίγες ώρες αργότερα, όχι μόνο ακολούθησαν ξανά ο ένας τον άλλον στα social media αλλά η influencer  δημοσίευσε και μια πολύ τρυφερή κοινή τους φωτογραφία, στην οποία φαίνονται πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Πρόκειται για ένα τρυφερό στιγμιότυπο από τις περσινές καλοκαιρινές διακοπές του ζευγαριού, όπου οι δυο τους δίνουν ένα φιλί στο στόμα. Το νεαρό μοντέλο δεν έγραψε τίποτα στην ανάρτηση, παρά έβαλε ένα emoji-καρδούλα, θέτοντας τέλος στα σενάρια χωρισμού και «κλείνοντας στόματα».

Καληφώνη Μάστορας

Καληφώνη Μάστορας: Πώς γνωρίστηκαν

Η σχέση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη και του Χρήστου Μάστορα, ξεκίνησε την 1η Αυγούστου του 2022, ωστόσο για αρκετό καιρό οι δυο τους έπαιζαν «κρυφτό» προσπαθώντας να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Κάποιες παπαράτσι φωτογραφίες από έξοδό τους στη Χαλκιδική στάθηκαν οι αφορμή για να κυκλοφορήσουν τα πρώτα δημοσιεύματα για τη σχέση τους. Για αρκετό καιρό το ζευγάρι έπαιζε «κρυφτό», ωστόσο όσοι τους ακολουθούν στα social media εύκολα αντιλήφθηκαν πως περνούσαν στο ίδιο σπίτι τις διακοπές τους, ενώ επισκέπτονταν τα ίδια μέρη, δημοσιεύοντας τοπία και selfie φωτογραφίες τους, ο καθένας στον προσωπικό του λογαριασμό.

Και ενώ τα δημοσιεύματα για την προσωπική τους ζωή συνέχιζαν να… φουντώνουν, το ζευγάρι εξακολουθούσε να κρατά την ίδια αθόρυβη στάση απέναντι στα media.

Λίγο μετά το 2023, είχαν κυκλοφορήσει και κάποια πλάνα που τους έδειχνε να περπατούν κοντά στο σπίτι του τραγουδιστή ενώ δεν ήταν λίγες και οι φορές που ο φακός την είχε απαθανατίσει να διασκεδάζει στο νυχτερινό κέντρο που εκείνος εμφανιζόταν.

Λίγες ημέρες αργότερα, σε δηλώσεις της σε τηλεοπτική εκπομπή θα παραδεχτεί ότι είναι ερωτευμένη, ενώ θα ακολουθήσει ένα κοινό τους ταξίδι στο Ντουμπάι. Από το ταξίδι αυτό κι έπειτα, ουσιαστικά σταμάτησε και το «κρυφτό» αφού τότε ήταν έγινε η αρχή των κοινών τους αναρτήσεων στα social media.

Διαβάστε ακόμη: