Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Καλαμάτα, με αλλοδαπό, μέλος πληρώματος, να τραυματίζεται θανάσιμα στη διάρκεια εργασιών στο αμπάρι φορτηγού πλοίου σημαίας Μπαρμπάντος.

Ο 31χρονος ναυτικός, σύμφωνε με το Λιμενικό, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Καλαμάτας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Καλαμάτας, για τον τραυματισμό αλλοδαπού μέλους πληρώματος κατά τη διάρκεια εργασιών στο αμπάρι Φ/Γ πλοίου σημαίας Μπαρμπάντος, το οποίο βρισκόταν στο αγκυροβόλιο.

Στην περιοχή μετέβη Ε/Γ-Λάντζα με επιβαίνοντες στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, η οποία παρέλαβε τον 31χρονο ναυτικό και τον μετέφερε στο λιμάνι της Καλαμάτας. Από εκεί διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Καλαμάτας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Διαβάστε ακόμη: