Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε εντολή για απαγόρευση κυκλοφορίας για τη Σκιάθο, λόγω της κακοκαιρίας Daniel που σαρώνει μεγάλο μέρος της χώρας.

«Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας απαγορεύεται η κυκλοφορία στο νησί της Σκιάθου λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων», αναφέρεται στο μήνυμα του 112.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελληνική Αστυνομία επέβαλε απαγόρευση απαγόρευση της κυκλοφορίας στην πόλη του Βόλου. «Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας απαγορεύεται η κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Βόλου λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων», αναφέρει η ειδοποίηση του 112.

Παράλληλα, οι πολίτες λαμβάνουν ειδοποιήσεις από το 112 για απαγόρευση κυκλοφορίας και στο Πήλιο λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. «Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας απαγορεύεται η κυκλοφορία στο ορεινό δίκτυο του νομού Μαγνησίας λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων», αναφέρει το 112.

Νωρίτερα ο Δήμαρχος Σκιάθου απεύθυνε αίτημα ώστε να κηρυχθεί το νησί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης καθώς η κακοκαιρία Daniel έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στην περιοχή.

Διαβάστε ακόμη: